آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

کشاورزان برای برداشت محصول در زمین‌های شیب‌دار از دروگر استفاده کنند

کشاورزان برای برداشت محصول در زمین‌های شیب‌دار از دروگر استفاده کنند

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی ایلام با اشاره به برداشت بیش از ۲۹۰ هزار تن گندم در این استان، گفت: کشاورزان برای برداشت محصول در اراضی شیبدار به جای کمباین از دروگر استفاده کنند.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، "حشمت‌اله زرین جوب" اظهار کرد: باتوجه به اینکه کمباین‌ها امکان برداشت گندم را در اراضی شیبدار ندارد باید کشاورزان دروگرهای کوچک را برای برداشت محصول خود به‌کار گیرند.

در سال‌های گذشته استفاده از کمباین برای اراضی شیبدار باعث بروز حوادث ناگوار جانی و مالی برای کمباین داران شده است و کشاورزان برای پیشگیری از تکرار این حوادث دروگر را جایگزین کنند.

زرین‌جوب در مورد میزان برداشت گندم در استان هم توضیح داد: تاکنون با احتساب گندم خودمصرفی، بذری، معمولی و دوروم بیش از ۲۹۰ هزار تن گندم از سوی کشاورزان استان برداشت شده است.

از این مقدار ۲۳۶ هزار تن گندم معمولی و دوروم و ۲۲ هزار تن گندم بذری از کشاورزان به نرخ مصوب دولتی خریداری شده است.

زرین‌جوب با اشاره به اینکه برداشت و خرید گندم در مناطق "میمه و زرین‌آباد دهلران" و "صالح آباد مهران" هنوز ادامه دارد، یادآور شد: برداشت و خرید گندم در مناطق گرمسیری مهران و دهلران تا پایان هفته جاری به اتمام می رسد.

به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، عملیات برداشت و خرید گندم از مناطق معتدل و سردسیر استان هنوز آغاز نشده است.

وی با بیان اینکه اداوات برداشت گندم به اندازه کافی در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: هرچند به طور معمول زمان برداشت محصول در هر منطقه‌ای یک ماه طول می‌کشد اما در این استان برداشت گندم در مدت زمان بین ۱۵ تا ۲۰ روز انجام می‌شود.

پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری ۴۰۰ هزار تن گندم معمولی، دوروم، خودمصرفی و بذری از سوی کشاورزان برداشت و ۳۴۰ هزار تن معمولی، دروم و بذری از گندمکاران خریداری شود.

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست