آب و غذا

پخت و عرضه این غذا در سراسر کشور ممنوع شد

پخت و عرضه این غذا در سراسر کشور ممنوع شد

پخت، عرضه و سرو هرگونه غذای تهیه‌شده از کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور ممنوع شد به گزارش  به نقل از ایسنا ، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ممنوعیت پخت، عرضه و سرو هرگونه غذای تهیه‌شده از کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد. ادامه مطلب ...

افتتاح فاز دوم توسعه استخر پرورش ماهی مزرعه دانشگاه اراک

افتتاح فاز دوم توسعه استخر پرورش ماهی مزرعه دانشگاه اراک

با حضور دکتر ذوالفقاری،رئیس دانشگاه اراک فاز دوم توسعه استخر پرورش ماهی مزرعه دانشگاه اراک به بهره‌برداری رسید به گزارش  به نقل از روابط عمومی دانشگاه اراک ، این پروژه به همت دانشکده  کشاورزی و محیط زیست و با هدف ارتقاء ظرفیت تولید و آموزش‌های تخصصی در حوزه آبزی‌پروری و شیلات، با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است. ادامه مطلب ...

۲۱ هزار تن ماهی کیلکا در سال ۱۴۰۳ صید شد

۲۱ هزار تن ماهی کیلکا در سال ۱۴۰۳ صید شد

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: سال گذشته ۲۱ هزار تن ماهی کیلکا از دریای خزر صید شد به گزارش  به نقل از مهر ، رضا عباسپور نادری، مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با بیان این که سال گذشته ۲۱ هزار تن ماهی کیلکا از دریای خزر صید شد، گفت: صید این ماهی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد حدود ۳ درصدی داشته است. ادامه مطلب ...

ورود کشتی آتشخوار به برخی از بنادر کشور

ورود کشتی آتشخوار به برخی از بنادر کشور

با اعلام رئیس سازمان شیلات ایران، تمامی بنادر صیادی هاب کشور تا پایان سال به شناور آتشخوار تجیهز می‌شوند به گزارش   به نقل از تسنیم ، عطاء‌الله رئیسی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در سفر به استان هرمزگان در راستای توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های صیادی و بررسی چالش‌های این حوزه، با فرماندار شهرستان سیریک دیدار و ‌گفت و‌ گو ‌کرد. ادامه مطلب ...

صید ماهیان استخوانی تا ۵ اردیبهشت تمدید شد

صید ماهیان استخوانی تا ۵ اردیبهشت تمدید شد

در نخستین جلسه کمیته مدیریت صید سازمان شیلات ایران، فصل صید ماهیان استخوانی تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ تمدید شد به گزارش   به نقل از مهر ، نخستین جلسه کمیته مدیریت صید سازمان شیلات ایران ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ با حضور مدیران، کارشناسان دفتر امور صید و صیادی، نماینده دفتر امور حقوقی، مدیرکل و کارشناس دفتر بازسازی ذخایر آبزیان، نماینده یگان حفاظت منابع آبزی سازمان شیلات ایران و مدیران کل شیلات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و با همراهی نماینده اتحادیه تعاونی صیادی استان مازندران و نمایندگان مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار شد. ادامه مطلب ...

ماهی قرمز را در طبیعت رها نکنیم/ مکان مناسب برای رهاسازی الزامی است

ماهی قرمز را در طبیعت رها نکنیم/ مکان مناسب برای رهاسازی الزامی است

ماهی قرمز چند سالیست که جایگاهی برای خود در سفره‌ هفت سین ایرانیان باز کرده است حرف و حدیث از بودن یا نبودن این موجودات کوچک بر این سفره باستانی زیاد است، اما مساله مهم نحوه رها کردن این آبزی است که اگر وارد طبیعت شود به گونه‌ای مهاجم تبدیل می‌شود. ادامه مطلب ...

یک روز به نام «ذخائر ژنتیکی و زیستی» در تقویم ایران

یک روز به نام «ذخائر ژنتیکی و زیستی» در تقویم ایران

اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، ۱۵ فروردین ماه را در تقویم کشور به نام روز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ثبت کرده است به گزارش   به نقل از مهر ، اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، ۱۵ فروردین ماه را در تقویم کشور به نام روز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ثبت کرده است. ادامه مطلب ...

سازمان دامپزشکی نسبت به خرید و نگهداری ماهی قرمز هشدار داد

سازمان دامپزشکی نسبت به خرید و نگهداری ماهی قرمز هشدار داد

سازمان دامپزشکی کشور، بر رعایت توصیه‌های بهداشتی در خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید تاکید کرد و از مردم خواست تا ماهی قرمز را از مراکز معتبر خریداری کنند به گزارش   به نقل از مهر ، سازمان دامپزشکی کشور در آستانه فرا رسیدن سال نو در اطلاعیه‌ای به هموطنان توصیه کرد که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات بهداشتی توجه کنند. ادامه مطلب ...

صادرات ۱۰ هزار تن ماهی قزل آلا از کشور در ۱۰ ماه

صادرات ۱۰ هزار تن ماهی قزل آلا از کشور در ۱۰ ماه

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی از صادرات ۱۰ هزار و ۵۰۰ تنی ماهی قزل آلا طی ۱۰ ماهه امسال خبر داد به گزارش   به نقل از تسنیم ، آرش نبی‌زاده افزود: امسال کشور از رکورد صادرات ماهی قزل آلا در سال قبل خیلی عقب نیست. ادامه مطلب ...

سال ۲۰۵۰ باید پروتئین مصرفی بیش از ۷ میلیارد نفر از آبزیان تامین شود

سال ۲۰۵۰ باید پروتئین مصرفی بیش از ۷ میلیارد نفر از آبزیان تامین شود

سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) پیش‌بینی کرده است که تا سال ۲۰۵۰ میلادی، جمعیت جهان به ۹۸ میلیارد نفر برسد و لازم است پروتئین مصرفی بیش از ۷ میلیارد نفر از آبزیان تامین شود. ادامه مطلب ...