آب و غذا

روزانه ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود

روزانه ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود

رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه روزانه حداقل ۸تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود، گفت: این آمار جدای از آمار ضایعات است به گزارش  به نقل از تسنیم ، عباسی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مورد میزان دورریز برنج در کشور گفت: برآورد می‌شود در حوزه محصولات کشاورزی از مزرعه تا مصرف نهایی حدود 30 درصد دورریز وجود دارد. ادامه مطلب ...

محصولات تراریخته امنیت غذایی جهانی را بهبود داد

محصولات تراریخته امنیت غذایی جهانی را بهبود داد

به گفته برخی دانشمندان در پاسخ به تراریخته‌ها و تأثیر آن بر تأمین امنیت غذایی، محصولات تراریخته کمک قابل توجهی به بهبود امنیت غذایی جهانی کرده است به گزارش  به نقل از مهر ، سلامت مواد غذایی برای تأمین کنندگان آن یک مسئولیت اجتماعی و تعهد اخلاقی است. ادامه مطلب ...

هر عرق گیاهی را مصرف نکنید؛ شاید در آن متانول، فلزات سنگین، و سموم مختلف باشد

هر عرق گیاهی را مصرف نکنید؛ شاید در آن متانول، فلزات سنگین، و سموم مختلف باشد

اظهارات کارشناسان گیاهان دارویی و نتایج تحقیقات انجام شده در 20 سال اخیر، نشان می‌دهد که بسیاری از عرقیات گیاهی تولید شده در کشور، حاوی متانول (الکل چوب) بقایای فلزات سنگین، سموم آفت‌کش، کودهای غیرمجاز و دارای آلودگی‌های باکتریایی و میکروبی است به گزارش  به نقل از خبرآنلاین ، روزنامه اعتماد نوشت: شیوه‌های غلط، غیراستاندارد و سودجویانه تولید و همچنین، رعایت نشدن اصول کاشت، برداشت و نگهداری گیاهان دارویی، دلیل اصلی وجود مقادیر کم تا زیاد متانول، بقایای فلزات سنگین یا آلودگی‌های سمی و باکتریایی و میکروبی در بسیاری از عرقیات گیاهی است. ادامه مطلب ...

«اسفناج غنی از آهن است»؛ اشتباهی که ده ها سال دوام آورده است

«اسفناج غنی از آهن است»؛ اشتباهی که ده ها سال دوام آورده است

سرانجام، در سال ۱۹۸۱، تری هامبلین، مشاور هماتولوژی در بیمارستان رویال ویکتوریا، درباره اشتباه تایپی گذشته مقاله‌ای مستند کرد و نشان داد چگونه در این سال‌ها میزان آهن موجود در اسفناج ۱۰ برابر بیشتر تصور می‌شده است به گزارش   به نقل از عصرایران ، در دنیای فانتزی کم نیستند تعداد شخصیت‌هایی که با خوردن اسفناج نیرو گرفته و افراد شرور را از پای در می‌آورند. ادامه مطلب ...

قارچ های سمی مشابه خوراکی دوباره آمد

قارچ های سمی مشابه خوراکی دوباره آمد

با ورود به فصل بهار و رویش قارچی های سمی که شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند، نیازمند توجه بیشتری برای خرید این محصول وجود دارد و از خرید این محصول از دستفروشان و مراکز غیرمعتبر باید خودداری شود به گزارش   به نقل از تسنیم ، با ورود به فصل بهار و رویش انوع قارچ در کنار درختان خشکیده و در مناطق کوهستانی یا مرطوب مرتعی کشور رویش  دارد و مورد استقبال مردم و به‌ویژه مردمان بومی و محلی قرار گرفته و چه بسا در بازار عرضه و به فروش می‌رسند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با اسفناج و پنیر

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی با اسفناج و پنیر

یک غذای ایتالیایی خوشمزه و آسان با ترکیب ماکارونی، اسفناج و پنیر ریکوتا که در کمتر از یک ساعت آماده می شود به گزارش   به نقل از دلگرام ، مواد لازم: - ۴۰۰ گرم ماکارونی - ۵۰۰ گرم پنیر ریکوتا (۲ فنجان) - ۲۵۰ گرم اسفناج تازه (۹ اونس) - ۶۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده تازه - ۲۰۰ گرم توپک های موزارلا کوچک - ۱ عدد پیاز خرد شده - ۳ حبه سیر خرد شده - ۸۰۰ گرم سس گوجه فرنگی خوب (۲۸ اونس) - ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک - ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه - ۱/۴ قاشق چای خوری جوز هندی تازه رنده شده - ۱۱۰ گرم پنیر موزارلا یا پنیر دیگر برای پاشیدن روی غذا (۱ فنجان) روش تهیه: ۱. ادامه مطلب ...

صبحانه پنیر نخورید/ بهترین صبحانه برای معده‌های گرم و سرد

صبحانه پنیر نخورید/ بهترین صبحانه برای معده‌های گرم و سرد

اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و‌تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند به گزارش   به نقل از آفتاب نیوز ، محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه گفت: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند، رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است! این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و‌تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند. ادامه مطلب ...

پاکسازی بهاره با تصفیه گوارش/ بهترین تدابیر طب ایرانی برای دفع سموم بدن کدامند؟

پاکسازی بهاره با تصفیه گوارش/ بهترین تدابیر طب ایرانی برای دفع سموم بدن کدامند؟

یک متخصص طب سنتی ایرانی گفت: فصل بهار زمان مناسبی برای بازسازی بدن و دفع مواد زائد است و توجه به این تغییرات می‌تواند به حفظ سلامت عمومی کمک کند به گزارش   به نقل از ایسنا ، دکتر حسین مرادی متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: فصل بهار از نظر طب ایرانی دارای اهمیت ویژه‌ای است، زیرا در این فصل، همان‌طور که طبیعت شروع به زایش و رویش می‌کند، بدن انسان نیز به بازسازی و دفع مواد زائد می‌پردازد. ادامه مطلب ...

هر شکلاتی را نخورید

هر شکلاتی را نخورید

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از روغن‌های جایگزین کره کاکائو در برخی شکلات ها هشدار داد به گزارش   به نقل از مهر ، زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت نوع چربی‌های مورد استفاده در شکلات‌های صنعتی، گفت: کره کاکائو یکی از اصلی‌ترین مواد در تولید شکلات‌های با کیفیت است اما در برخی محصولات به جای آن از روغن جایگزین کره کاکائو بر پایه روغن پالم استفاده می‌شود که می‌تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیاندازد. ادامه مطلب ...

استان‌های رکورددار مصرف نوشابه

استان‌های رکورددار مصرف نوشابه

بر اساس آخرین بررسی‌ها، میانگین مصرف روزانه نوشابه در ایران ۲۲ میلی‌لیتر در مناطق شهری، ۱۶ میلی‌لیتر در مناطق روستایی و نزدیک به ۳۰ میلی‌لیتر در مناطق حاشیه‌ای است به گزارش   به نقل از مهر ، مصرف نوشابه‌ها در ایران همچنان در سطح بالایی قرار دارد و طبق تحقیقات وزارت بهداشت، این نوشیدنی‌ها که مملو از قند و گاز هستند، هیچ‌گونه ارزش غذایی برای بدن ندارند و می‌توانند باعث بروز مشکلات جدی سلامتی شوند. ادامه مطلب ...