آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلام‌کرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است به گزارش   به نقل از ایرنا ، بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۶۳۳ با عنوان «عصاره مایع زعفران- ویژگی ها و روش‌های آزمون» در سال ۱۴۰۲ تصویب شد و طبق بررسی های انجام شده از سامانه نظارت بر اجرای استاندارد (سینا) تا کنون برای فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر نشده است. ادامه مطلب ...

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا | جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا | جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه خبر داد به گزارش   به نقل از مهر ، عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تأمین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر فرآیند تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تأمین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می‌کند. ادامه مطلب ...

نقش پر رنگ سازمان‌ها در ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی

نقش پر رنگ سازمان‌ها در ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به نقش کلیدی این سازمان در تامین امنیت غذایی کشور، گفت: شناسایی چالش‌های خاص مرتبط با تغییرات اقلیمی و نیازهای روزافزون غذایی و به‌کارگیری نوآوری است به گزارش   به نقل از ایرنا ، «سیدمجتبی خیام‌نکویی» در یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای معاونین سازمان تات با اشاره به نقش این سازمان به عنوان یکی از نهادهای کلیدی در حوزه تحقیق و توسعه کشاورزی افزود: سازمان تات با بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی خود در جهت ارتقای کشاورزی پایدار و تامین امنیت غذایی کشور، نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کند. ادامه مطلب ...