آب و غذا

میوه خوش عطر تابستان؛ درمانگر معده و اعصاب

میوه خوش عطر تابستان؛ درمانگر معده و اعصاب

سیب گلاب یکی از میوه‌های پرخاصیت تابستانی است که علاوه بر تقویت معده و دستگاه گوارش، در کاهش التهاب، رفع تشنگی، تقویت اعصاب، درمان یبوست و حتی پیشگیری از سرطان نقش مؤثری دارد وبگاه  به نقل از مهر ، سیب گلاب از بهترین تقویت کننده‌های گوارش است، از التهاب معده می‌کاهد و تشنگی روزهای گرم سال را تسکین می‌دهد. ادامه مطلب ...

طرز تهیه کشک کدو؛ غذایی خوشمزه‌تر از کشک بادمجان!

طرز تهیه کشک کدو؛ غذایی خوشمزه‌تر از کشک بادمجان!

کشک کدو یک غذای خوشمزه ساده و سالم است که با مواد در دسترسی آماده می شود، طرز تهیه کشک کدو را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم وبگاه  به نقل از تابناک ، ناهار چی بپزم؟ شام چی درست کنم؟ خوشمزه‌ترین غذای نونی بدون گوشت چیه؟ غذای ساده و فوری که خوشمزه باشه چی پیشنهاد میدید؟ اینها تنها چند مورد از سوالاتی است که در طول روز برای افراد بسیاری پیش می‌آید. ادامه مطلب ...

طرز تهیه دوغ گازدار خانگی بدون دستگاه

طرز تهیه دوغ گازدار خانگی بدون دستگاه

طرز تهیه دوغ گازدار خانگی بدون دستگاه را یاد بگیرید و با روش تخمیر طبیعی، نوشیدنی سالم و خوش‌طعمی در خانه تهیه کنید؛ یک نوشیدنی مناسب در کنار غذاهای سنتی وبگاه  به نقل از همشهری آنلاین ، در روزهای گرم تابستان یا کنار غذاهای سنتی ایرانی، دوغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هاست. ادامه مطلب ...

بهترین روش گرفتن تلخی بادمجان: تکنیک‌هایی که رنگ و طعم بادمجون رو عالی می‌کنه

بهترین روش گرفتن تلخی بادمجان: تکنیک‌هایی که رنگ و طعم بادمجون رو عالی می‌کنه

تلخی بادمجان از آن طعم‌های سمج است که اگر به‌موقع مهار نشود، عطر و زحمت غذای شما را هدر می‌دهد شدت تلخی به رقم بادمجان، میزان بلوغ و مقدار ترکیبات فنولی و آلکالوئیدی آن مرتبط است. ادامه مطلب ...

قرمه‌سبزی از سال پیش تا امسال پَر درآورده است

قرمه‌سبزی از سال پیش تا امسال پَر درآورده است

قرمه‌سبزی فقط یک خوراک خانگی نیست؛ معیاری است برای سنجش فشار تورم روی سفره خانواده‌های ایرانی کافی است برای یک خانواده چهار نفره مواد اصلی‌اش را روی کاغذ بیاوریم: نیم کیلو گوشت قرمز، دو پیمانه برنج ایرانی (حدود ۶۰۰ گرم)، یک لیوان لوبیا چیتی (۱۵۰ گرم خشک) و نیم کیلو سبزی آماده. ادامه مطلب ...

بعد از آبگیری لیمو ترش چه کنیم که تلخ نشود؟ تفاله لیمو ترش را چگونه نگهداری و خشک کنیم؟

بعد از آبگیری لیمو ترش چه کنیم که تلخ نشود؟ تفاله لیمو ترش را چگونه نگهداری و خشک کنیم؟

لیمو ترش یکی از محبوب ترین مواد غذایی در آشپزخانه های ایرانی است که به دلیل طعم ترش و خواص بی نظیرش در غذاها، نوشیدنی ها و حتی مصارف خانگی کاربرد فراوانی دارد اما گاهی اوقات آب لیمو پس از آبگیری تلخ میشود یا تفاله آن دور ریخته میشود، در حالی که میتوان از آن استفاده های خلاقانه ای کرد. ادامه مطلب ...

طرز تهیه کمپوت خربزه برای نگهداری طولانی مدت

طرز تهیه کمپوت خربزه برای نگهداری طولانی مدت

درست کردن کمپوت خربزه، یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری این میوه پرخاصیت است با این روش می‌توانید در تمام فصول سال از طعم خربزه لذت ببرید و از آن برای مزه دار کردن دسر یا به عنوان میان وعده استفاده کنید. ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی؛ خوشمزه‌ترین ورژن خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه با سبزی؛ خوشمزه‌ترین ورژن خورش بامیه

خورش بامیه با سبزی نوعی روش پخت ترکیبی خورش سبزی با بامیه است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد به گزارش  به نقل از فرارو ، خورش‌ها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفره‌های‌ غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. ادامه مطلب ...