آب و غذا

گسترش فقر گریبان غذا را گرفت | افزایش ده درصدی فقر در ایران طی دو سال

گسترش فقر گریبان غذا را گرفت | افزایش ده درصدی فقر در ایران طی دو سال

اقتصاد که به‌سامان نباشد فقر اجازه نمی‌دهد سلامت جامعه حفظ شود، حتی افراد در این اقتصاد ضعیف هم غذایِ بدن را تامین می‌کنند اما غذایی که کیفیت ندارد یک کارشناس درهمین‌باره به خبرآنلاین می‌گوید: «افراد می‌خواهند با ارزانترین هزینه ممکن شکم را سیر کنند تا به بقا ادامه دهند اما این سیری می‌تواند در آینده خطرهای زیادی برای سلامت‌شان داشته باشد. ادامه مطلب ...

اقتصاد دانش‌بنیان چگونه امنیت غذایی را تقویت می‌کند؟

اقتصاد دانش‌بنیان چگونه امنیت غذایی را تقویت می‌کند؟

تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی صرفاً ۵ درصد از مجموع شرکت‌های دانش بنیان را در بر می‌گیرد و این آمار مناسب نیست به گزارش   به نقل از مهر ، سومین نشست از یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «چالش‌ها و ظرفیت‌های زیست‌بوم دانش‌بنیان غذا و کشاورزی» برگزار شد. ادامه مطلب ...

با لغو ممنوعیت صادرات حبوبات چه بر سر سفره های مردم می آید؟

با لغو ممنوعیت صادرات حبوبات چه بر سر سفره های مردم می آید؟

حبوبات به عنوان یکی از منابع غذایی مهم در بسیاری از کشورها، نه‌ تنها در تامین نیازهای غذایی داخلی نقش دارند بلکه به عنوان یک کالای صادراتی نیز اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده‌اند، چراکه هر کدام خواص و کاربردهای خاص خود را دارند این تنوع باعث می‌شود کشورهای مختلف بتوانند محصولات متنوعی را به بازارهای جهانی عرضه کنند. ادامه مطلب ...

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

تنها ۱۴۰ نانوایی در کشور از سبوس کافی برای پخت نان استفاده می‌کنند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل در پخت نان مناسب است، گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده می‌کنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند به گزارش   به نقل از ایرنا ، علیرضا رییسی روز چهارشنبه در همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با بیان اینکه مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی ایران است، افزود: سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی بوده و کارهایی را در زمینه اصلاح سبوس گیری نان در کشور شروع کردیم. ادامه مطلب ...

برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها

برخورد دوگانه در صنایع غذایی و عدم فهم مشترک از نیازها

رئیس فدراسیون صنایع غذایی ایران گفت: برخورد دوگانه با صنایع غذایی کشور از سوی وزارت صمت و جهاد کشاورزی سبب شده تا فهم مشترکی از نیازمندی‌های آنها در کشور وجود نداشته باشد به گزارش   به نقل از مهر ، چهارشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۳ دومین نمایشگاه صنعت قهوه ایران افتتاح شد. ادامه مطلب ...

اعضای جدید هیات مدیره کانون صنایع غذایی انتخاب شدند

اعضای جدید هیات مدیره کانون صنایع غذایی انتخاب شدند

مجمع عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به منظور تعیین اعضای هیات مدیره تشکل های اتاق بازرگانی و تایید گزارش عملکرد و صورت های مالی برگزار شد به گزارش   به نقل از سندیکای صنایع کنسرو ایران ، مجمع عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به منظور تعیین اعضای هیات مدیره تشکل های اتاق بازرگانی و تایید گزارش عملکرد و صورت های مالی برگزار شد. ادامه مطلب ...

مصوبات ستاد هماهنگی امنیت غذایی لازم‌الاجرا است

مصوبات ستاد هماهنگی امنیت غذایی لازم‌الاجرا است

وزیر جهادکشاورزی بر اجرای مصوبات جلسات ستاد هماهنگی امنیت غذایی تاکید کرد و از بخش‌های اجرایی خواست که این مصوبات برای مدیریت بازار شب عید و ماه مبارک رمضان به سرعت مبنای عمل قرار گیرد به گزارش   به نقل از مهر ، غلامرضا نوری قزلجه روز سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ در ستاد هماهنگی امنیت غذایی نیمه آبان ماه سال جاری، حضور رئیس‌جمهور در وزارت جهاد کشاورزی را نشانه اهمیت مسؤولیت تأمین امنیت غذایی ارزیابی کرد و گفت: بنا بر این ضرورت، تصمیمات ستاد هماهنگی امنیت غذایی که با مشارکت همه ارکان وزارت جهاد کشاورزی و بخش خصوصی و مردمی در سطوح مختلف به شکل حضوری و دیگر اشکال ارتباطی مصوب می‌شود، در اسرع وقت قابلیت اجرایی دارد. ادامه مطلب ...

کمبود شیرخشک به دلیل تقاضا برای برندهای خاص است

کمبود شیرخشک به دلیل تقاضا برای برندهای خاص است

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، گفت: کمبود شیرخشک در کشور وجود ندارد و مشکل تنها ناشی از تقاضای بالا برای برخی برندهای خاص است به گزارش   به نقل از مهر ، علیرضا رستمی افزود: با وجود نگرانی‌هایی که درباره حفظ پایداری و تاب آوری زنجیره تأمین شیرخشک در بازار مطرح است، کشور از نظر تأمین این محصول دچار کمبود نیست. ادامه مطلب ...

خلأ حضور ایران، بازار بین‌المللی زعفران را تهدید می‌کند

خلأ حضور ایران، بازار بین‌المللی زعفران را تهدید می‌کند

یک مسئول صنفی به مناسبت روز ملی زعفران گفت: مشکلات تحریم، چالش جابه‌جایی پول، رفع تعهد ارزی و تفاوت قیمت ارز نیمایی و آزاد موانعی است که بازار جهانی زعفران را تهدید می‌کند به گزارش   به نقل از مهر ، شنبه پنجم آبان ۱۴۰۳ در تقویم کشور به عنوان روز ملی زعفران نامگذاری شده است. ادامه مطلب ...

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلام‌کرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است به گزارش   به نقل از ایرنا ، بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۶۳۳ با عنوان «عصاره مایع زعفران- ویژگی ها و روش‌های آزمون» در سال ۱۴۰۲ تصویب شد و طبق بررسی های انجام شده از سامانه نظارت بر اجرای استاندارد (سینا) تا کنون برای فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر نشده است. ادامه مطلب ...

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا | جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم

صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا | جایگاه امنیت غذایی در برنامه هفتم

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از صادرات ۲ میلیارد دلاری غذا به کشورهای همسایه خبر داد به گزارش   به نقل از مهر ، عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش حیاتی این سازمان در تأمین و تضمین ایمنی و کیفیت غذاهای کشور، تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت بر فرآیند تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، سلامت عمومی را تأمین کرده و از ورود مواد غذایی ناایمن به بازار جلوگیری می‌کند. ادامه مطلب ...