آب و غذا

خورشت ریحان و بادمجان، خورشتی مغذی و ملس

خورشت ریحان و بادمجان، خورشتی مغذی و ملس

خورشت ریحان و بادمجان، یکی از خوش‌عطرترین و دل‌چسب‌ترین خورشت های ایرانی است که با ترکیب ریحان تازه، بادمجان‌های سرخ‌شده، گوشت خورشتی و چاشنی‌های سنتی مانند رب نارنج و آبغوره، طعمی متفاوت و خاطره‌انگیز به سفره‌ می‌بخشد این خورشت، پیوندی از طراوت سبزی‌ها و لطافت گوشت در سایه‌ هنر و حوصله‌ آشپزی ایرانی است. ادامه مطلب ...

رولت سیب‌زمینی؛ طلایی خوش‌طعم

رولت سیب‌زمینی؛ طلایی خوش‌طعم

گاهی تنها کافی است چند ماده‌ در دسترس را با دقت و سلیقه کنار هم قرار دهید تا نتیجه، غذایی باشد که هم از نظر طعم بی‌نقص است و هم در نگاه اول اشتها را برمی‌انگیزد رولت سیب‌زمینی با رنگ طلایی و بافت لطیف خود، یکی از همین تجربه‌های خوشایند آشپزی است. ادامه مطلب ...

کیک ماربل کدو حلوایی؛ کیک با عطر و بوی پاییز

کیک ماربل کدو حلوایی؛ کیک با عطر و بوی پاییز

کیک ماربل کدو حلوایی نوعی کیک پاییزی بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ با طعم کدو حلوایی و دارچین است که دستور پخت آسانی دارد به گزارش  به نقل از فرارو ، کیک‌ها از جمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و. ادامه مطلب ...

مرگبارترین نوع مسمومیت غذایی

مرگبارترین نوع مسمومیت غذایی

متخصص تغذیه، گفت: اغلب مسمومیت‌های میکروبی خطر مرگ ندارند، اما بوتولیسم به‌دلیل تأثیر بر سیستم عصبی و فلج عضلات تنفسی از مرگبارترین انواع مسمومیت‌های غذایی است به گزارش  به نقل از مهر ، سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه گفت: اغلب مسمومیت‌های میکروبی ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، اگرچه موجب ناراحتی‌های گوارشی می‌شوند، اما معمولاً کشنده نیستند و طی ۲۴ تا ۷۲ ساعت با درمان‌های حمایتی بهبود می‌یابند. ادامه مطلب ...

طرز تهیه پای نارنگی؛ دسر خوشمزه پاییزی

طرز تهیه پای نارنگی؛ دسر خوشمزه پاییزی

پای نارنگی نوعی دسر و شیرینی بسیار لطیف و خوشمزه با عطر و بوی پاییز است که دستور پخت آسانی دارد به گزارش  به نقل از فرارو ، پای pie در اصطلاح انگلیسی به غذای پخته شده با خمیر می‌گویند که یا با مواد شیرینی و خامه‌ای یا با مواد غذایی و خوراکی شور پر می‌شود. ادامه مطلب ...

طرز تهیه کرانچی ترد پسته‌ای؛ تنقلات مناسب بچه مدرسه‌ای ها

طرز تهیه کرانچی ترد پسته‌ای؛ تنقلات مناسب بچه مدرسه‌ای ها

کرانچی ترد پسته‌ای یکی از خوشمزه‌ترین و درعین ‌حال سالم‌ترین میان ‌وعده‌هایی است که می‌توانید برای خود و حتی کودکانتان درست کنید ترکیب پسته، شکلات و کورن ‌فلکس، انرژی و مواد مغذی فراوانی به بدن می‌رساند و با خوراکی‌های صنعتی و مضر، اصلا قابل مقایسه نیست. ادامه مطلب ...

طرز تهیه ماهی سرخ شده: راز یک ماهی ترد و خوشمزه!

طرز تهیه ماهی سرخ شده: راز یک ماهی ترد و خوشمزه!

آیا شما هم از طرفداران طرز تهیه ماهی سرخ شده هستید اما همیشه به دنبال راهی برای داشتن ماهی ترد و طلایی هستید که به تابه نچسبد و بوی نامطبوعی هم نداشته باشد؟ در این مقاله جامع، قرار است گام به گام شما را با تمام نکات کلیدی سرخ کردن ماهی آشنا کنیم تا هر بار یک تجربه آشپزی بی‌نظیر داشته باشید با ما همراه باشید تا یک غذای سالم و خوشمزه بپزید! به گزارش  به نقل از ایران پخت ، انتخاب ماهی تازه و مناسب برای سرخ کردن، اولین و مهم‌ترین مرحله است. ادامه مطلب ...

طرز تهیه یک غذای پاییزی با نارنگی که عاشقش می‌شوید

طرز تهیه یک غذای پاییزی با نارنگی که عاشقش می‌شوید

نارنگی یکی از میوه های پاییزی است که معمولا در انواع دسرها استفاده می شود اما اینبار می خواهیم از این میوه خوشمزه برای تهیه یک نوع خورشت استفاده کنیم به گزارش  به نقل از همشهری آنلاین ،خورشت مرغ و نارنگی یکی از غذاهای پاییزی است که خیلی ها تا به حال طعم آن را امتحان نکرده اند بنابراین یک گزینه عالی برای شگفت زده کردن مهمانانتان است. ادامه مطلب ...

کدو حلوایی رنگ سلامتی و طعم آرامش پاییز

کدو حلوایی رنگ سلامتی و طعم آرامش پاییز

با آمدن روز‌های خنک پاییزی، بازار میوه‌ای گرم و پرخاصیت داغ می‌شود؛ کدو حلوایی، طلای نارنجی‌رنگی که هم دل را گرم می‌کند و هم بدن را از سوپ‌های معطر گرفته تا دسر‌های شیرین، این میوه‌ی رنگین نمادی از سلامتی، آرامش و طعم دل‌چسب فصل پاییز است. ادامه مطلب ...

پختن یا بخارپز کردن؛ کدام روش برای طبخ سبزیجات بهتر است؟

پختن یا بخارپز کردن؛ کدام روش برای طبخ سبزیجات بهتر است؟

پختن سبزیجات یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای افزودن مواد مغذی به وعده‌های روزانه است، اما نحوه‌ی پخت می‌تواند تفاوت بزرگی در فواید سلامتی ایجاد کند به گزارش  به نقل از عصرایران ، بخارپز کردن و جوشاندن دو روش رایج و بدون روغن هستند که در خانه‌ها استفاده می‌شوند. ادامه مطلب ...

روش تهیه لواشک انار با دانه انار | چطور لواشک انار را خشک کنیم؟ ؛ علت کپک زدن لواشک هنگام خشک شدن

روش تهیه لواشک انار با دانه انار | چطور لواشک انار را خشک کنیم؟ ؛ علت کپک زدن لواشک هنگام خشک شدن

طرز تهیه لواشک انار ملس خانگی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ها برای تهیه یک تنقلات سالم و خوشرنگ است با این دستور کامل می‌توانید لواشکی با طعم ترش‌وملس، بافت مناسب و رنگ شفاف درست کنید؛ لواشکی که کاملاً مشابه نمونه‌های بازاری است اما بدون مواد افزودنی و کاملاً سالم. ادامه مطلب ...