آب و غذا

۹۰ درصد کود مورد نیاز بخش کشاورزی کشور در داخل تولید می‌شود

۹۰ درصد کود مورد نیاز بخش کشاورزی کشور در داخل تولید می‌شود

مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایت کشاورزی کشور با اشاره به حمایت از تولیدکنندگان کودی داخلی و حرکت به سمت خودکفایی کود گفت: بیش از ۹۰ درصد کود مورد نیاز بخش کشاورزی کشور با مشارکت شرکت‌های داخلی تولید می‌شود.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، محمد مهدی سعیدی در ششمین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آینده نزدیک در در حوزه کودهای مصرفی کشاورزی به خودکفایی خواهیم رسید.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان کود با شرکت خدمات حمایتی تفاهمنامه منعقد می‌کنند تصریح کرد: در سراسر کشور سه هزار کارگزار فعال وجود دارد که تولیدکنندگان می‌توانند محصولات خود را از طریق این کارگزاری‌ها بدون پرداخت هزینه در اختیار کشاورزان قرار دهند.

سال گذشته یکصد تولید کننده داخلی با شرکت خدمات حمایتی کشور تفاهم نامه منعقد کردند که امسال این تعداد به ۱۲۰ شرکت با بیش از ۱۲۰ قلم کودی می‌رسد.

مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایت کشاورزی کشور هدف از برگزاری ششمین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی سبد محصولات کودی در اهواز را حمایت از تولیدکنندگان کودی داخل کشور، آشنایی کشاورزان با جدیدترین محصولات کودی تولید شده در کشور، قرار گرفتن کود با کیفیت و استاندارد بدون واسطه با قیمت مناسب در اختیار کشاورزان عنوان کرد.

این همایش بیست و پنجمین همایشی است که در سال جاری در سطح کشور برگزار می‌شود.

کشاورزان علاوه بر مصرف کودهای پایه و آلی برای افزایش تولید و افزایش کیفیت محصولات باید از کودهای ریز مغذی نیز استفاده کنند که در این همایش این نوع کودها به کشاورزان معرفی می‌شود.

بر اساس این گزارش، کشت پاییزه از بیست و پنجم شهریور ماه در استان خوزستان آغاز می‌شود.

در کشت پاییزه امسال ٩۵٠ هزار هکتار از مزارع استان به زیر کشت محصولات می‌رود که ۶۵۰ هزار هکتار به صورت آبی و ۳۰۰ هزار هکتار کشت دیم است. بیشترین میزان کشت مربوط به محصول گندم با ۷۱۰ هزار هکتار است.

نظرات