آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

21 هزار تن محصولات شیلاتی در کرمانشاه تولید شد

21 هزار تن محصولات شیلاتی در کرمانشاه تولید شد

آب و غذا

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: با وجود خشکسالی حادث شده تولیدات شیلاتی استان در سال گذشته به بیش از 21 هزار تن رسید.

سیدفرزاد افضلی اظهار کرد: در حالی که پیش بینی  می شد میزان تولیدات شیلاتی استان در سال گذشته در حدود 23 هزار تن باشد، این هدفگذاری به دلیل خشکسالی و کاهش سطح منابع آبی استان محقق نشد و در نهایت 21 هزار و 105 تن انواع محصولات شیلاتی در استان تولید شد.

سال گذشته 13 هزار تن انواع ماهیان سردابی و 5500  تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شد و مابقی تولیدات هم به تولیدات شیلاتی پروژه های پرورش ماهی در قفس، تولید آبزیان در آب های طبیعی و نیمه طبیعی و... اختصاص داشت.  

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته پروژه های پرورش ماهیان سردابی استان خسارت زیادی از خشکسالی متحمل شدند، گفت: مزارع پرورش ماهی شهرستان دالاهو بیشترین خسارت را از خشکسالی دیدند.

مزارع پرورش ماهی شهرستان دالاهو به دلیل کم شدن آب رودخانه الوند متاثر از خشکسالی با افت تولید مواجه شدند که خشکسالی در کنار اختصاص بخش هایی از آب برای آبیاری باغات شهرستان سبب شد فاز پایین پروژه پرورش ماهی پل دروازه ریجاب در این شهرستان عملا تولیدی نداشته باشد.

سال گذشته مزارع پرورش ماهی گرمابی شهرستان قصرشیرین خیلی از خشکسالی متحمل خسارت نشدند، هرچند در صورت تداوم خشکسالی مزارع پرورش ماهی گرمابی این شهرستان قطعا با افت تولید در سال جاری مواجه خواهند شد.

 افضلی سپس اشاره ای هم به برنامه‌ریزی برای  تجهیز پروژه‌ها و استخرهای پرورش ماهی استان به امکانات پیشرفته داشت و گفت: با توسعه مکانیزاسیون و آموزش بهره برداران می‌توانیم میزان تولیدات شیلاتی استان را با پروژه های فعال فعلی به دو برابر تولیدات کنونی ارتقا داده و به سرعت افت عملکرد سال گذشته را جبران کنیم./ایسنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست