سازمان شیلات ایران در قالب تفاهمنامهای بخشی از امور تصدیگری مربوط به زنجیره ارزش تولیدات صنعتی، فرآوری و عرضه آبزیان را به اتحادیه تولید و تجارت آبزیان واگذار کرد.
به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، سید حسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در جلسه امضای تفاهمنامه واگذاری بخشی از امور تصدیگری به اتحادیه تولید و تجارت آبزیان، گفت: شناسنامهدار کردن مزارع و شناسهدار کردن محصولات شیلاتی نیازمند مشارکت مردمی است و در این راستا تقویت تشکلهای تولیدی در حوزه شیلات و آبزیپروری از جمله اهداف مهم سازمان، محسوب میشود.
ظرفیتهای موجود در بخش خصوصی و تشکلهای آبزیپروری کشور میتواند، همچون تشکلهای موفق دولت ژاپن عمل کرده و بازار تولید داخل را به تعادل برساند.
وی تولید قراردادی در کشور را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: تولید قراردادی لازم است تمامی زیربخشهای تولید، اعم از بیمه تا آموزش را تحت پوشش قرار دهد.
رئیس سازمان شیلات ایران، بر ارتقای کیفی ۶ زنجیره ارزش موجود در حوزه آبزیان تاکید کرد و گفت: ماموریتهایی همچون توسعه دریا محور، توسعه سواحل مکران و جزایر از تکالیف مهم سازمان شیلات ایران است که باید در کنار جذب سرمایهگذار، سرمایههای موجود در کشور را به سود تبدیل شود.
با توجه به نقش شیلات و آبزیپروری در ارزآوری و امنیت غذایی، لازم است حکمرانی واقعی، در حوزه امنیت غذایی با توجه به ضرورتهای موجود، حفظ شود.
مشارکت واقعی مردم در حوزه حکمرانی امنیت غذایی و تأمین غذا برای کل کشور از مباحثی است که جهش تولید را تحت تأثیر قرار داده و فضا را برای سرمایهگذاران، مجریان بازار و سایر افراد فراهم میکند.