آب و غذا

بلوگای آلبینو؛ ماهی بسیار کمیاب دریای خزر با گران‌ترین خاویار دنیا؛ هر کیلو ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون

بلوگای آلبینو؛ ماهی بسیار کمیاب دریای خزر با گران‌ترین خاویار دنیا؛ هر کیلو ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون

همه می‌دانند که خاویار یکی از گرانترین و لوکس‌ترین مواد غذایی در جهان است، اما نوعی خاویار وجود دارد که در واقع گرانترین نوع خاویار است و به نام «خاویار الماس» معروف است و از یک گونه نادر و کمیاب ماهی در دریای خزر یافت می‌شود. ماهی بلوگای آلبینو واریته کمیاب از بلوگای معمولی است که این خاویار لاکچری از آن تهیه می‌شود.

به گزارش آب و غذا به نقل از رازبقا ، «خاویار الماس» از ماهی استروژن بلوگای آلبینو به دست می‌آید که یکی از بزرگ‌ترین انواع استورژن‌ها است و در دریای خزر یافت می‌شود. با این حال، خاویار الماس نوعی خاص و نادر از خاویار است که از «استروژن بلوگا آلبینو» (استورژن بلوگای سفید) به دست می‌آید، که یک واریته بسیار نادر و خاص از این گونه است.

در اینجا برخی از ویژگی‌های این ماهی که خاویار الماس تولید می‌کند آورده شده است:

استورژن بلوگا: استورژن بلوگا یکی از بزرگ‌ترین گونه‌های استورژن است و می‌تواند بیش از ۶۰ سال عمر کند، و گاهی به طول بیش از ۳ متر و وزن چند تن برسد. این گونه به دلیل تولید برخی از بزرگ‌ترین و پرارزش‌ترین تخم‌ها معروف است که به خاویار ممتاز تبدیل می‌شوند. 

استروژن بلوگا آلبینو: واریته آلبینو استورژن بلوگا خیلی نادر است و تخم‌های آن بسیار ارزشمندترند. استورژن‌های آلبینو فاقد رنگدانه‌هایی هستند که به استورژن‌های معمولی رنگ تیره می‌دهند. تخم‌های این استروژن‌ها روشن‌تر است و معمولاً رنگ طلایی کمرنگ دارند که یکی از ویژگی‌های متمایز خاویار الماس است.

کمیابی و قیمت: به دلیل کمیابی استورژن بلوگا آلبینو، خاویار الماس به عنوان یکی از لوکس‌ترین و گران‌ترین انواع خاویار در جهان شناخته می‌شود که قیمت آن می‌تواند تا ۲۵۰۰۰ دلار در هر کیلوگرم معادل ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برسد. دشواری در به‌دست‌آوردن خاویار از این ماهی‌های نادر، به همراه طول عمر زیاد این استورژن‌ها (آن‌ها حداقل باید ۶۰ سال داشته باشند تا تخم‌گذاری کنند)، به قیمت بالای آن افزوده است. 

ویژگی‌های خاویار الماس

خاویار الماس به دلیل طعم لطیف، صاف و کره‌ای و بافت خامه‌ای آن شناخته می‌شود. تخم‌ها معمولاً بزرگ، روشن و دارای طعمی تسخیرکننده و بسیار ظریف هستند که نسبت به سایر انواع خاویار، طعمی بهتر دارند. 

به صورت کلی خاویار الماس از استورژن بلوگا آلبینو یک واریته نادر از استروژن بلوگا معمولی به دست می‌آید و این کمیابی به همراه طعم لطیف و لوکس خاویار، باعث شده که قیمت آن در بازار‌های جهانی بسیار زیاد باشد.

نظرات