آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید تیلاپیا به ۲ هزار تن می‌رسد

تولید تیلاپیا به ۲ هزار تن می‌رسد

علی الویری گفت: بنابر برنامه سازمان شیلات قرار است که تولید تیلاپیا در سال آینده به ۲ هزار تن برسد.

به گزارش آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: بنابر برنامه سازمان شیلات قرار است که تولید تیلاپیا در سال آینده به ۲ هزار تن برسد و این میزان بتدریج در حال افزایش است.

بنابر پیگیری‌های اتحادیه ماهیان گرم آبی و سردآبی در جلسه‌ای که با مسئولان سازمان شیلات و قائم مقام وزیر جهاد داشتیم، دفاع ما منجر به توقف واردات تیلاپیا شد. بر این اساس واردات ۵ تا ۱۰ هزار تن تیلاپیا متوقف شد.

واردات ۵ تا ۱۰ هزار تن تیلاپیا منجر به تزلزل عرضه ماهیان گرم آبی از جمله تیلاپیا می‌شد که خوشبختانه با توقف واردات و بهبود نسبی تقاضا در بازار با نزدیک شدن به ایام پایانی سال موجب شده تا ماهیان گرم آبی در بازار‌های داخل به فروش برسند.

الویری از افزایش ۵ تا ۱۰ هزار تومانی قیمت ماهیان گرم آبی در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر کیلو آزاد سرگنده ۱۰۰ هزار تومان، آزاد پرورشی ۹۰ هزار تومان، کپور ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزارتومان، سفید پرورشی ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان و تیلاپیا ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است. برآورد‌ها حاکی از آن است که قیمت ماهیان گرم آبی تا پایان فروردین در صورتی که نوسان غیرمنتظره‌ای رخ ندهد، ثابت بماند.

برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن برسد که هزار تن از این میزان تولید به تیلاپیا اختصاص دارد.

او با بیان اینکه سالانه ۵ تا ۱۰ هزار تن تیلاپیا مورد نیاز کشور است، افزود: با توجه به محدودیت‌های محیط زیست امکان تولید ۱۰ هزار تن تیلاپیا ظرف مدت زمان ۵ تا ۱۰ سال در کشور وجود دارد. برای سال آینده بدنبال برنامه سازمان شیلات و اتحادیه پیش بینی می‌شود که تولید تیلاپیا به ۲ هزار تن برسد.

الویری درباره آخرین وضعیت صادرات ماهیان گرم آبی گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۲۰ هزار تن تیلاپیا صادر شد، در حالیکه باید این میزان حدود ۱۰۰ هزار تن بود که متاسفانه صادرات به عراق به طور نامنظم و بنابر درخواست آن‌ها به طور روزانه در حال انجام است.

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست