آب و غذا

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، ناصر کرمی‌راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت، اعلام کرد: در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است.

همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

در حوزه صادرات نیز بیش از ۷.۵ تن خاویار به طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد.

با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

نظرات