چهار طرح آبزیپروری بنیاد برکت در حاشیه برگزاری در هشتمین نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته به بهرهبرداری رسید.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، سید امیرحسین مدنی ، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در این آیین این بهره برداری این طرحها افزود: با توجه به اهمیت تولید کالاهای راهبردی و تأمین امنیت غذایی کشور، ستاد اجرایی فرمان امام با تمرکز بر ایجاد و توسعه کسب و کارهای بخش کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی در دو زنجیره سبز و آبی را در اولویت خود قرار داده است.
اجرای هزار و ۹۹۲ طرح زنجیرهی آبی برکت در قالب طرحهای آبزیپروری در مقیاس کسب و کارهای کوچک و خانگی و نیز حمایت تسهیلاتی از ۸۲ کارگاه و بنگاه کوچک، با اعطای هزار و ۳۸۵ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه در سالهای اخیر در دستور کار قرار گرفته است.
این اقدامات منجر به ایجاد بیش از سه هزار و ۳۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده است.
رونق و تقویت فعالیتهای حوزهی آبزیپروری با تمرکز بر حل مسایل و چالشهای اساسی این حوزه، در قالب حمایت از رستههای اولویتدار و استفاده از خدمات پیشرانهای حوزهی آبزیپروری از دیگر برنامههای توانمندسازی و محرومیتزدایی بنیاد برکت در سالهای آینده است که موضوعاتی چون پرورش ماهیان سردابی، گرم آبی، میگو و طرحهای پرورش ماهی در قفس و سایر حوزههای مرتبط با شیلات از جمله این فعالیتهاست که در استانهای مختلف کشور برنامهریزی شدهاست.
برنامهریزی برای ایجاد ۲۵ هزار فرصت شغلی در حوزه شیلات
فعالیتهای مرتبط با شیلات در بنیاد برکت باعث ایجاد ۲۵ هزار فرصت شغلی خواهد شد و از دیگر اهداف بنیاد برکت در زنجیره آبی، افزایش ۴۰ هزار تنی تولید انواع آبزیان در کشور و رشد ۵ هزار تنی صادرات این محصولات است که میزان ۱۷ میلیون دلار ارزآوری را به همراه خواهد داشت.
تفاهمنامه بنیاد برکت در راستای حمایت از زنجیره آبی کشور با شیلات در جهت اجرای هشت هزار طرح در حوزه شیلات منعقد شده است.
به گزارش آب و غذا ، هشتمین نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX ۲۰۲۴) به مدت چهار روز تا ۱۶ آذر ماه در محل دائمی نمایشگاههای تهران و در فضایی به مساحت بیش از ۱۶ هزار متر مربع با حضور بیش از ۱۴۱ شرکت داخلی، چهار شرکت خارجی از کشورهای چین، ترکیه و امارات متحده عربی، برپاست.