آب و غذا

علت گرانی مرغ چیست؟

علت گرانی مرغ چیست؟

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی نظارت حداقلی بعداز کشتار و ورود مرغ به واحد‌های صنفی را عامل اصلی نوسانات قیمت اعلام کرد.

به گزارش آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، حبیب اسداله نژاد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: دولت امسال حدود پنج میلیارد دلار برای نهاده‌های دامی اختصاص داد که از این میزان، حدود ۴.۶ میلیارد دلار مربوط به بدهی‌های سال گذشته بوده است که عملا واردکنندگان کمتر از یک میلیارد دلار ارز برای امسال دریافت کرده‌اند.

بنابر پیگیری‌های صورت گرفته هفته گذشته رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی کل کشور دستور ورود به این موضوع را داد و روز گذشته رئیس مجلس نیز آن را در دستور کار قرار داده است.

اسداله نژاد قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده در واحدهای مرغداری به رغم عدم‌تامین نهاده های دامی ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان با تلورانس ۵ درصد است.

روزانه بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن مرغ در میادین تهران از استان های معین گلستان، گیلان، مازندران، سمنان، قزوین و اصفهان عرضه می شود.

نظارت ها بعد از کشتار و ورود به واحدهای صنفی حداقلی است به طوریکه در میادین ۱۲۲ هزارتومان مرغ برای مصرف کننده عرضه می شود.

نظرات