مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، تولید گوشت مرغ در کشور طی ماههای اخیر را بی سابقه دانست و گفت: تولیدکنندگان جوجه یکروزه را با قیمت هر قطعه ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان خریداری می کنند که مبلغ بالایی است.
به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، «علی ابراهیمی» درباره وضعیت بازار گوشت مرغ و قیمت جوجه یکروزه گوشتی، افزود: اکنون با مازاد تولید گوشت مرغ در کشور روبهرو هستیم، تا جایی که این امر باعث ضرر و زیان تولیدکنندگان شده است.
میزان جوجهریزی مرغ گوشتی در ماه های آذر، دی، بهمن و اسفند ماه سال گذشته به ترتیب ۱۴۴ میلیون قطعه، ۱۵۲ میلیون قطعه، ۱۵۰میلیون قطعه و ۱۴۵ میلیون قطعه بود که ارقام بالایی است.
با توجه به مازاد تولید طی ماه های گذشته، نیاز است که برای جبران ضرر تولیدکنندگان بخشی از این محصول توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور با قیمت مناسب خریداری و بخشی نیز صادر شود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در ماه های گذشته بازار شرایط آرامی را تجربه کرده است، گفت: در صورتی که تولیدکنندگان این بخش متضرر شوند به طور حتم در ماه های آتی تولید دچار مشکل می شود و می تواند کاهش تولید را در پی داشته باشد.
این مقام صنفی با بیان اینکه اکنون قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده ۶۴ هزار تومان است، افزود: در حال حاضر این محصول با قیمت کیلویی ۵۳ تا ۵۶ هزار تومان به فروش می رسد که نشاندهنده زیان هشت تا ۱۱ هزار تومانی تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ است.
این در حالی است که هر ساله هزینه های تمام شده تولید افزایش می یابد، اما قیمت مرغ زنده در مقایسه با سال قبل کاهش یافته است و سود عادلانه ای برای مرغدار ندارد.
نرخ خرید هر کیلوگرم مرغ «شیرینگ پک شده» توسط شرکت پشتیبانی امور دام ۸۵ هزار تومان است که جذابیت کمی برای مرغداران دارد و حجم خرید آن با توجه به تولید مازاد، کافی نیست.
شیرینگ پک نوعی از بسته بندی است که در آن از پوششی شفاف و نازک بنام نایلون استفاده می شود که اطراف محصول را احاطه میکند. در نوعی از بسته بندی شرینک پک، پس از قرارگرفتن فیلم شیرینگ در اطراف محصول، این لایه پلاستیکی تحت حرارت قرار میگیرد تا به مقدار کافی کشش یابد و محصول را پک نماید. این نوع از دستگاهها بسته بندی، سریع، با کیفیت، ارزان و با قابلیت حملونقل آسان را در اختیار صاحبان صنایع مختلف قرار میدهند.