آب و غذا

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال؛ آموزش مرغ مجلسی با طعم رستورانی و ظاهر اشتها آور

 

طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه مرغ مجلسی است.

به گزارش آب و غذا به نقل از رولیگامی ، در این آموزش یاد می‌گیرید چگونه با ترکیب ساده اما رستورانی، مرغی آبدار، خوشرنگ و فوق‌العاده خوش‌طعم بپزید که هر مهمانی را مجذوب خواهد کرد.

1. سینه مرغ بدون استخوان و پوست: ۵۰۰ گرم (معادل ۲ عدد)
2. نمک و فلفل
3. آرد: ۱/۴ پیمانه
4. کره بدون نمک: ۳.۵ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) (یا ۲.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون)
5. سیر له شده: ۲ حبه
6. سرکه سیب: ۱.۵ قاشق غذاخوری (یا سرکه سفید)
7. سس سویا (لایت یا همه‌منظوره): ۱ قاشق غذاخوری (به نکته ۲ مراجعه کنید)
8. عسل: ۱/۳ پیمانه (یا شیره افرا)


طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سس اسپشیال:

۱. سینه‌های مرغ را به صورت افقی نصف کنید تا در مجموع ۴ تکه استیک مانند داشته باشید. دو طرف هر تکه را نمک و فلفل بپاشید.
۲. آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تکه‌های مرغ را کاملاً به آرد آغشته کرده و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی بریزد.
۳. بیشتر کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت بالا آب کنید – حدود ۱ قاشق چای‌خوری از کره را برای بعد نگه دارید.
۴. مرغ را در ماهیتابه قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. سپس برگردانید و طرف دیگر را برای ۱ دقیقه بپزید.
۵. حرارت را کمی کم کرده و روی متوسط رو به بالا قرار دهید.
۶. کمی در ماهیتابه فضا باز کنید، سیر را اضافه کرده و تکه کره باقی‌مانده را روی آن قرار دهید. وقتی کره آب شد، سیر را سریع هم بزنید.
۷. سرکه، سس سویا و عسل را اضافه کنید. ماهیتابه را تکان دهید یا هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. اجازه دهید سس به جوش بیاید و سپس برای ۱ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
۸. مرغ‌ها را برگردانید تا کاملاً به سس آغشته شوند. اگر سس بیش از حد غلیظ شد، کمی آب اضافه کرده و هم بزنید.
۹. فوراً از روی حرارت بردارید. مرغ‌ها را در بشقاب گذاشته و باقیمانده سس را روی آن‌ها بریزید.


سوالات متداول:

1. آیا این سس برای سایر انواع گوشت هم مناسب است؟
پاسخ: بله، سس اسپشیال را می‌توانید برای گوشت گوساله، بوقلمون یا حتی ماهی هم استفاده کنید تا طعم و لطافت بیشتری به آن بدهید.

2. راز آبدار و خوش‌رنگ شدن مرغ با این سس چیست؟
پاسخ: ترکیب عسل و سس سویا در کنار مدت زمان کوتاه تفت دادن و درب بسته پختن مرغ، باعث آبدار و کاراملی شدن ظاهر و طعم آن می‌شود.

3. این دستور مناسب سرو در مهمانی و مجالس است؟
پاسخ: کاملاً بله! طرز تهیه مرغ با سس اسپشیال ظاهر و عطر فوق‌العاده‌ای دارد و سریع آماده می‌شود، پس برای مهمانی و سفره‌های مجلسی هم ایده‌آل است.

نظرات