نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با شناسه دار شدن محصولات، تمامی مشخصات تولید نظیر سم و کود مصرفی درج میشود که در این صورت دیگر شاهد مطرح شدن شایعات نخواهیم بود.
به گزارش آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید می شود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به باقی مانده بالا در تولید شود.
وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود: با شناسنامه دار شدن تولید، شناسه های قانونی برای تولید و جمع آوری و عرضه خواهیم داشت که براین اساس انتظار می رود هرچه سریع تر بیمه فراگیر شود چراکه نیترات بالای محصول، بهره وری کاهش می یابد.
با توجه به قیمت بالای کود شیمیایی و اثرگذاری در بهره وری تولید و کیفیت محصول، بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد.
با وجود آزمایشگاه متعدد، ظرف کمتر از یک هفته جواب آزمایش مشخص می شود چراکه متاسفانه بازنشر ویدیو بالابودن نیترات در هندوانه، فضا را متشنج کرده است.