آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

برچسب اعلام تراریختگی باید روی محصولات تراریخته الصاق شود

برچسب اعلام تراریختگی باید روی محصولات تراریخته الصاق شود

نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات از وظایف سازمان غذا و دارو است.

مدیرکل امور فرآورده‌‌‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مطلب فوق با بیان اینکه شعار روز جهانی فائو «آب زندگی‌ست، آب غذاست»، گفت: ۷۲‌درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی می‌شود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود. محمود آل بویه افزود: نهاد‌‌‌های بسیاری در زنجیره غذایی فعالند که سازمان غذا و دارو متولی سلامت و وزارت کشاورزی و صمت و سازمان‌های تابعه نیز دست‌‌‌اندرکار هستند.

آل‌بویه ادامه داد: نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات یکی از وظایف سازمان غذا و دارو است. مدیرکل امور فرآورده‌‌‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مرکز تحقیقات آب در آزمایشگاه مرجع تمامی پارامتر‌‌‌های لازم برای سلامت و ایمنی آب‌‌‌های بسته‌‌‌بندی را مدنظر قرار می‌‌‌دهد. آل‌بویه اضافه کرد: بیش از ۲۹‌هزار نمونه فرآورده‌‌‌های خوراکی و آشامیدنی از لحاظ وجود فلزات سنگین طی دو سال اخیر پایش شده‌‌‌اند. ۳۶۰ پروانه آرد کامل صادر شده که ماحصل آن می‌تواند فرآورده‌‌‌های غذایی دیگر باشد./فودنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست