آب و غذا

تاراج اموال ایرانیان و اتباع بیگانه غیر مجاز

تاراج اموال ایرانیان و اتباع بیگانه غیر مجاز

محمدرضا طورانی در یادداشتی با عنوان «تاراج اموال ایرانیان و اتباع بیگانه غیر مجاز» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

به گزارش آب و غذا به نقل از انصاف نیوز ، در فرهنگ سیاسی واژه‌ای به نام «کلپتوکراسی» وجود دارد. تاراج اموال عمومی و غارت منابع مالی، یعنی «یغماسالاری»، که بعضا زیر پوستی انجام می‌شود.

حضور ملیون‌ها نفر از اتباع افغانستان به صورت قانونی و غیر قانونی در ایران در طول تقریبا ۴۵ سال اخیر، در حال تبدیل شدن به یک چالش سرزمینی برای ایران می‌باشد.

اگر فقط مورد نا ترازی انرژی را در نظر بگیریم هزینه‌های گزاف مالی، روحی و روانی کمبود انرژی هر ایرانی در سال دچار استرس خواهد کرد. افغانستان  با ۶  کشور پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، چین و ایران همسایه است. سوال اینجاست چرا میلیون‌ها  اتباع افعانستان فقط جرأت ورود بی ضابطه به ايران را دارند. مشکل کجاست؟ ۵ کشور دیگر چه تدابیری دارند که مهاجرین افغانستانی در آن کشورها تبدیل به اَبَر بحران نشدند؟

ناترازی انرژی در تابستان در کمین گاه مردم ایران است در حالی که اتباع افغانستانی در حال ذخیره اموال و دارایی خود و ارسال آن به خانواده هایشان در افغانستان هستند مردم ایران باید از حالا رنج بی‌برقی و بی‌آبی گرمای تابستان را به جان بخرند.

از سویی دیگر نسبت ترکیب جمعیتی در کشور ایران به طور نگران کننده‌ای در حال رسوب جمعیتی به نفع اتباع بیگانه است. حضور میلیون ها نفر از افغانستانی ها در طول ۴۵ سال اخیر در حال تبدیل شدن به یک چالش سرزمینی در ایران می‌باشد.

افزایش میزان زاد و ولد و عدم کنترل بارداری، نرخ رشد جمعیت این اتباع را به صورت غیر قابل باوری در مسیر تصاعد هندسی قرار داده است. ۱۰ درصد دانش آموزان مقطع ابتدایی ایران افغانستانی هستند که فاجعه تغییر نسل شبکه‌ای ایرانیان را به دنبال خواهد داشت.

تنافر قومیتی و فرهنگ چند لایه اتباع بیگانه تزاحم فرهنگی و تمدنی را در قالب تغییر تعادل طبیعی به دنبال خواهد داشت.

از دیگر سو در صد سهم کارآفرینان، سرمایه گزاران کلان، متخصصین، هنرمندان و اساتید دانشگاهی در بین مهاجران بسیار ناچیز است.

وقتی آن‌ها به صورت انبوه وارد ایران می شوند فرصت جذب در فرهنگ ایرانی را پیدا نمی‌کنند و ترکیب بی قواره‌ای را رقم خواهند زد.

نظرات