آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

ضوابط جدید برای صادرکنندگان سیب درختی

ضوابط جدید برای صادرکنندگان سیب درختی

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور ضوابط جدید صادرات محموله های سیب درختی را ابلاغ کرد.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، مریم جلیلی مقدم، سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با ارسال نامه‌ای با موضوع لزوم مشخص بودن محل تولید محموله‌های سیب درختی صادراتی اعلام کرد: با توجه به ضرورت مشخص بودن محل تولید محموله‌های سیب درختی ضروری است که صادرکنندگان از تاریخ ۲۰ بهمن ماه سال جاری در زمان درخواست صدور گواهی فیتوسنتری برای صادرات محصول مذکور به تمامی کشورها، اطلاعات مربوط به محل تولید، نام تولیدکننده و نام مرکز سورتینگ بسته بندی، سردخانه محموله صادراتی سیب درختی را به کارشناس قرنطینه مسئول صدور گواهی فیتوسنتری ارائه کنند.

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست