آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

چرا کباب تابه‌ای می‌چسبد؟

چرا کباب تابه‌ای می‌چسبد؟

به گزارش آب و غذا به نقل از آخرین خبر ، یکی از مشکلات عمده‌ای که هنگام پخت کباب تابه‌ای رخ می‌دهد چسبیدن آن به کف ماهیتابه است. این اتفاق در نهایت منجر به سوختن قسمت چسبیده به ظرف همراه با مزه سوختگی گرفتن بقیه کباب‌ها و خش‌دار شدن ماهیتابه هنگام کندن تکه چسبیده به ظرف می‌شود.  

چگونگی اجتناب از چسبیدن غذا به ظرف

برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه چند نکته وجود دارد که می‌توان از آن‌ها هنگام پخت تمام غذاهای سرخ کردنی استفاده کرد. از ظروف نچسب و تفلون و استیل برای پختن غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود به طوری که اگر چند قطره آب درون آن ریختید صدای جلز و ولز دهد و به سرعت تبخیر شود. قبل از شروع به سرخ کردن مواد حتما روغن داخل ظرف را داغ کنید. از روغن زیتون برای طبخ استفاده کنید. قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید. در حین پخت حتما توجه کنید کف ظرف همیشه چرب باشد. هنگام سرخ شدن غذا با قاشق چوبی به طور دایم غذا را درون ماهیتابه جا به جا کنید.

دلایل چسبیدن کباب تابه‌ای به ظرف

بعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام موارد گفته شده در مطلب قبل باز هم کباب تابه‌ای به ظرف می چسبد. یکی از نکاتی که در ادامه گفته می‌شود ممکن است دلیل چسبیده شدن غذای شما به ظرف باشد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب وَرز دهید تا سفت شوند. اگر مواد آماده شده برای کباب تابه ای شل هستند به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید.با وجود رعایت تمام نکات باز هم ممکن است غذا به ظرف بچسبد. برای جدا کردن غذا از کف ماهیتابه کمی ماهیتابه را روی حرارت به عقب و جلو حرکت دهید تا غذا جدا شود. 

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست