آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

چگونه عسل هندوانه‌ای بدون قند درست کنیم ؟ | اسمش عسله، شبیه رب اناره, به شیرینی قنده!

چگونه عسل هندوانه‌ای بدون قند درست  کنیم ؟ | اسمش عسله، شبیه رب اناره, به شیرینی قنده!

عسل میوه‌ای از هندوانه یک محصول خوشمزه و طبیعی است که به سادگی تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی دقیق‌تر چگونه عسل هندوانه‌ای بدون قند درست  کنیم ؟بپردازیم و با نحوه مصرف آن نیز آشنا شویم.

به گزارش آب و غذا به نقل از ترفندتو ، هندوانه به دلیل داشتن قند طبیعی نیاز به شکر اضافه ندارد. برای تهیه این عسل مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. آماده‌سازی هندوانه: هندوانه را خرد کرده و آب آن را بگیرید.
  2. صاف کردن: آب هندوانه را صاف کنید تا تفاله‌ها جدا شوند.
  3. جوشاندن: آب صاف‌شده هندوانه را به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

این محصول نهایی طعمی شیرین مانند عسل دارد و می‌تواند جایگزینی برای رب انار شیرین باشد. از طعم لذت‌بخش این عسل میوه‌ای نهایت استفاده را ببرید.

نظرات