برخی از انواع سبزیجات هستند که مصرف آنها درصد ابتلا به انواع سرطانها را کاهش میدهد.
به گزارش آب و غذا به نقل از فرارو ، مصرف برخی از انواع سبزیجات میتواند ما را در برابر ابتلا به انواع سرطانها ایمن کند.
در ادامه به تعدادی از آنها نیز اشاره شده است.
هویچ
هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند. محتوای آنتی اکسیدانی بالای هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد. این سبزیِ ریشهدار، سرشار از مواد مغذی دیگری از جمله پتاسیم و ویتامینهای C و K است.
کلم بروکلی
بروکلی حاوی سولفورافان است؛ سولفورافان ترکیبی است که از شما در برابر بیماریهای مزمن و سرطان محافظت میکند. این سبزی همچنین سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است.
سیر
مطالعات نشان میدهد که مصرف سیر به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول کمک میکند. علاوه بر این، سیر در کاهش سطح قند خون و پیشگیری از سرطان نقش بسزایی دارد.