آب و غذا

آغاز برداشت توت فرنگی صادراتی در اندیمشک

آغاز برداشت توت فرنگی صادراتی در اندیمشک

مدیرجهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به آغاز برداشت توت فرنگی صادراتی در این شهرستان گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ تن توت فرنگی از مزارع و گلخانه‌های اندیمشک برداشت شود.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، محمدجعفر آفرین با اشاره به کیفیت بالای توت فرنگی تولیدی در اندیمشک بیان کرد: کیفبت بسیار بالای این محصول تولیدی در مزارع و گلخانه‌های این شهرستان موجب شده تا توان رقابت در بزارهای بین المللی را داشته باشد.

بیش از یک و نیم هکتار گلخانه و نیم هکتار مزراع روباز در این شهرستان به کشت توت فرنگی اختصاص دارد که با توجه کشت مکانیزه، نگهداری و تغذیه مناسب و علمی، پیش بینی بیش می‌شود ۱۰۰ تن محصول از این مزارع برداشت و روانه بازارهای صادراتی شود.

توت فرنگی تولیدی در اندیمشک به طور کامل ارگانیک است

مدیرجهاد کشاورزی اندیمشک با بیان اینکه توت فرنگی تولیدی در اندیمشک به طور کامل ارگانیک است ادامه داد: توت فرنگی تولیدی در اندیمشک تنها جنبه صادراتی دارد و در بازارهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای حوزه اوراسیا صادر می‌شود و در بازارهای بین المللی داری رتبه و جایگاه خاصی باشد.

تولید و صادرات این محصول علاوه بر ارزآوری و ارزش افزوده بالا موجب ایجاد بیش از ۶۰ فرصت شغلی در مراحل برداشت، بسته بندی و صادرات شده است.

ورود سرمایه گذاران برای تولید توت فرنگی در اندیمشک حمایت می‌شود

آفرین ضمن دعوت همه کشاورزان و سرمایه گذاران برای ورود به تولید توت فرنگی با رویکرد صادراتی در این شهرستان افزود: اندیمشک دارای ظرفیت‌های بسیار بالای کشاورزی و صادراتی است و از ورود سرمایه گذاران در این زمینه استقبال و حمایت می‌شود.

وی با تاکید بر انجام حمایت‌های علمی و آموزشی از کشاورزان علاقمند برای تولید توت فرنگی گفت: مدیریت جهادکشاورزی اندیمشک آمادگی دارد دوره‌های آموزشی لازم را برای علاقمندان و کشاورزان تولید توت فرنگی برگزار کند و در این زمینه از تولید کنندگان حمایت قاطع می‌شود.

نظرات