آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری

افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان خبر داد.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایسنا ، سهیلا عسگری با اعلام این خبر، اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا کنون ۳ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۳۰ قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعامل سازنده سازمان جهاد کشاورزی با تولیدکنندگان در استان، گفت: ۲۹۱ تن مرغ منجمد طی دو ماه نخست امسال به منظور حمایت از مرغداران و تامین ذخایر استراتژیک استان تحویل شرکت پشتیبانی امور دام شده است.

ضمن تأمین نیاز بازار استان، ۸۰ تن صادرات مرغ از چهارمحال و بختیاری نیز توسط یکی از مرغداری‌ها انجام شده است.

نظرات