آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

برداشت بیش از ۵۰۰۰ تن انبه در سیستان و بلوچستان

برداشت بیش از ۵۰۰۰ تن انبه در سیستان و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از پنج هزار تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایسنا ، اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان تیر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۷ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

بیش‌ از ۶۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند.

نظرات