آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

برداشت خرمای پیارم در هرمزگان آغاز شد

برداشت خرمای پیارم در هرمزگان آغاز شد

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به آغاز برداشت پیارم در استان پیش بینی کرد: امسال ۲۰ هزار تن محصول پیارم از نخلستان های برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، محمدرضا شیخ زاده در حاشیه آغاز برداشت این محصول افزود: حدود ۸۰ درصد محصول برداشت شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس، اندونزی، مالزی و روسیه صادر می‌شود.

وی با توجه به اینکه برداشت خرمای مرغوب و صادراتی پیارم از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از نخلستان های حاجی اآباد تا اواخر آبان ماه ، ادامه دارد.بیان کرد: صادرات این محصول برای کشور ۸۰ میلیون دلار ارز آوری دارد.

خرمای پیارم به علت کیفیت و ماندگاری بالا به شکلات طبیعی معروف است.

این خرما در محیط باز تا یکسال و در سردخانه ۲ یا سه سال ماندگاری دارد.

شهرستان حاجی آباد به علت داشتن آب و هوای گرم و خشک و قرار گرفتن در محدوده ارتفاعی هزار و ۲۵۰ متر از سطح دریا تنها منطقه کاشت پیارم در کشور است.

نظرات