آب و غذا

تولید میوه کمیاب گوجه بری برای اولین بار در خراسان جنوبی

تولید میوه کمیاب گوجه بری برای اولین بار در خراسان جنوبی

میوه کمیاب گوجه بری برای اولین بار در شهرستان سربیشه خراسان جنوبی کاشت و برداشت شد.

به گزارش آب و غذا به نقل از برنا ، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سربیشه گفت: یک کارآفرین در سال ۱۳۹۶ تعداد ۱۱۰ نهال گوجه بری را در سطح ۵۰۰ مترمکعب باغ در بخش مود شهرستان سربیشه کاشت کرد.

زرگری افزود: پیش بینی می‌شود امسال از این سطح ۱۵۰ کیلوگرم محصول‌تر برداشت شود.

گوجه بری یکی از گران بها‌ترین گیاهان دارویی و با ارزش افزوده بسیار بالا در بین محصولات باغی محسوب می‌شود که کاملاً به سرما مقاوم بوده و درختچه‌های آن در زمستان هیچ تاثیری از سرمای هوا نمی‌گیرند.

 مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سربیشه با اشاره به اینکه خاستگاه این گیاه منطقه‌ای در هیمالیا است گفت: در ایران بیشتر این محصول در شمال کشور کاشت می‌شود.

این گیاه به صورت درختچه به ارتفاع ۳.۵ تا ۴ متر با سازگاری خوب به دما‌های بالا و پایین است و یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین میوه هاست که در چین باستان به خاطر خواص دارویی بالا کاشت می‌شود.

نحوه مصرف این گیاه به صورت تازه، خشک، پودر، آب میوه و دمنوش است.

این میوه دارای طیف گسترده‌ای از مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و بالاترین آنتی اکسیدان را در بین میوه‌ها دارد‌.

گوجه بری از بهترین چربی سوز‌های طبیعی در کاهش وزن انسان است و در پیشگیری از بیماری سرطان موثر است.

زرگری نداشتن شناخت کافی از سوی مردم و کشاورزان و موضوع بازاریابی را از مهمترین چالش‌های پیش روی تولید کننده این محصول عنوان کرد.

نظرات