آب و غذا

روزانه ۲۵۰ تُن تخم‌مرغ در قم تولید می‌شود

روزانه ۲۵۰ تُن تخم‌مرغ در قم تولید می‌شود

آب  و غذا

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ۱۷۰ واحد مرغداری پرورش مرغ تخم‌گذار در قم فعال است و روزانه ۲۵۰ تُن تخم‌مرغ در این استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

محمد رضا حاجی رضا بیان کرد: قم جزو چهار استان برتر و یکی از قطب‌های مهم پرورش طیور در کشور است و می‌تواند علاوه بر تامین نیاز مردم قم به این محصول، تولید مازار خود را به بازار سایر استان‌های کشور عرضه کند.

ظرفیت‌های موجود برای پرورش طیور در قم،‌ فرصت خوبی را برای توسعه فرصت‌های شغلی، سرمایه‌گذاری و تولید محصول ایجاد کرده‌است که می‌توان از آن به بهترین نحو برای افزایش توان تولید بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی استان استفاده کرد.

در حال حاضر تشکل‌های قوی در حوزه پرورش طیور در قم فعال است که یکی از نقاط قوت بخش کشاورزی استان برای تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ مورد نیاز مردم به‌شمار می‌آید و باید از این ظرفیت برای مدیریت هرچه بهتر بخش تولید و توزیع محصولات یادشده بهره‌مند شد.

حاجی رضا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشاورزی قم بسیار پویا و فعال بوده و در راستای تامین امنیت غذایی جایگاه مناسبی در سطح کشور دارد.

وی با اشاره به این که رویکرد اصلی فعالیت‌های سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی است، بیان کرد: برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی در قم صورت گرفته‌است تا دسترسی مردم به محصولات موردنظرشان تسهیل شود.

بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است./ایرنا

نظرات