آب و غذا

عامل آتش‌سوزی عمدی ۳۰ هکتار جنگل و مرتع در الیگودرز دستگیر شد

عامل آتش‌سوزی عمدی ۳۰ هکتار جنگل و مرتع در الیگودرز دستگیر شد

فرمانده انتظامی الیگودرز از شناسایی و دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی ۳۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع منطقه مرگسر این شهرستان خبر داد.

به گزارش آب و غذا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، سرهنگ علی اسدالهی فرمانده انتظامی الیگودرز گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع منطقه مرگسر بلافاصله ماموران انتظامی پاسگاه بخش زز و ماهرو برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند

ماموران پس از حضور در محل و انجام بررسی‌های تخصصی و تحقیقات میدانی، عمدی بودن آتش‌سوزی را محرز دانستند و شناسایی عامل یا عاملان این حادثه را در دستور کار قرار دادند.

ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات میدانی و بهره‌گیری از اقدامات پلیسی، متهم را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی، طی عملیاتی دستگیر کردند که با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

نظرات