آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

آذربایجان‌شرقی سالانه ۸۴ هزار تن پیاز تولید می‌کند

آذربایجان‌شرقی سالانه ۸۴ هزار تن پیاز تولید می‌کند

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: این استان به رغم رعایت الگوی کشت سالانه با تولید حدود ۸۴ هزار تن پیاز، رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص داده است.

جلال رحیم زاده، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال زراعی جاری در سطح یک هزار و ۸۵۰ هکتار محصول پیاز در استان کشت شده است، افزود: این استان از لحاظ سطح زیرکشت در سطح کشور در رتبه دهم قرار دارد.

با توجه به کاهش منابع آبی در سطح استان، سطوح زیرکشت پیاز مطابق با برنامه الگوی کشت استان برای شهرستان‌ها نسبت به ظرفیت تولید پیاز در آن شهرستان تعریف و ابلاغ شده که میزان تولید پیاز در استان در حد نیاز سالانه است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در بعضی فصول از سال استان به عنوان تولیدکننده و صادر کننده پیاز محسوب می‌شود، گفت: پیاز تولیدی علاوه بر تأمین نیاز مردم استان به سایر استان‌ها نیز ارسال می‌شود./مهر

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست