آب و غذا

آغاز برداشت سیر در آذربایجان‌غربی

آغاز برداشت سیر در آذربایجان‌غربی

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیر از سطح مزارع استان گفت: پیش بینی می شود که امسال ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، مهدیه فلاح افزود: آذربایجان غربی یکی از استان های تولیدکننده انبوه سیر در کشور به شمار می رود.

شهرستان شاهین دژ با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در استان دارا بوده و شهرستان های باروق و نقده در رتبه های دوم تا سوم قرار دارند.

از هر هکتار به طور میانگین ۳۵ تن سیر تر و ۱۸ تن سیر خشک برداشت می شود.

سیر نه تنها مصرف تازه خوری دارد بلکه به عنوان یک گیاه دارویی و بهداشتی نیز مطرح بوده و نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی و تبدیلی دارد و به عنوان یکی از محصولات درآمدزا با قابلیت صادرات و ارزآور در بخش کشاورزی با مصرف آب کم مطرح است.

وی از کشاورزان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب بر و اقتصادی قرار دهند.

نظرات