رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برداشت ۹۵ هزار و ۵۰۰ تن گیلاس از سطح باغات این استان خبر داد و گفت: با پایان برداشت، میزان تولید این محصول تابستانه امسال ۲ هزار و ۲۰۰ تن افزایش داشت.
به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اتمام برداشت گیلاس از باغات استان، گفت: باغات گیلاس استان بیشتر در شهرستانهای شمیرانات به مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار، تهران به مساحت ۴۵۷ هکتار، ملارد به مساحت ۲۱۴ هکتار و بقیه در سایر شهرستانها واقع شده، اما کیفیت گیلاس تکدانه لواسان مثالزدنی است و این برند در کل منطقه مشهور است.
تولید گیلاس در استان تهران امسال با ۲ هزار و ۲۰۰ تن افزایش به ۹۵ هزار و ۵۰۰ تن رسید که رتبه نخست تولید این محصول را در سطح کشور به خود اختصاص داد.
وی در خصوص ارقام گیلاس باغات استان تهران تصریح کرد: بیشترین ارقام این محصول، تکدانه مشهد و صورتی لواسان است که از کیفیت بالایی برخوردار است و در ایام برداشت این محصول، بخش زیادی از این میوه به صورت تازه خوری مصرف شده و مقداری نیز برای فرآوری و کمپوت سازی و صادرات ارسال میشود.
برادری، میانگین عملکرد تولید گیلاس استان را ۱۶.۶ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: برخی از باغداران شمیرانات توانستهاند با روشهای باغداری نوین میزان برداشت گیلاس در هر هکتار را افزایش دهند که بسیار قابلتوجه است؛ به طور مثال باغدار نمونه کشوری با عملکرد ۴۳ تن در هکتار که بالاترین میزان عملکرد در سطح کشور بود، از استان تهران انتخاب شد.