آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

برداشت زعفران در "ششتمد" خراسان رضوی ۳۵ درصد کاهش یافت

برداشت زعفران در "ششتمد" خراسان رضوی ۳۵ درصد کاهش یافت

مدیر جهاد کشاورزی شِشتَمَد گفت: میزان برداشت زعفران در این شهرستان خراسان رضوی به دلیل شرایط اقلیمی به ویژه خشکسالی حدود ۳۵ درصد در واحد سطح کاهش یافته است. 

علیرضا هاشم آبادی اظهار داشت: سال گذشته هفت تُن رعفران از هزار و ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان برداشت شده بود اما امسال با کاهش عملکردی در حدود ۳۵ درصد مواجه شده ایم.

شهرستان ششتمد قطب تولید محصول زعفران در غرب خراسان رضوی است که توسعه صنعت فرآوری و بسته‌بندی این محصول باید مورد توجه قرار گیرد.

سطح زیر کشت زعفران در سالهای گذشته هزار و ۳۰۰ هکتار بود که بر اثر خشکسالی های اخیر ۳۰۰ هکتار از این سطح کاسته شده است./ایرنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست