آب و غذا

برداشت ۵۰ تن زیره سبز از مزارع میامی آغاز شد

برداشت ۵۰ تن زیره سبز از مزارع میامی آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی میامی گفت: برداشت ۵۰ تن زیره سبز از ۱۱۰ هکتار اراضی دیم این شهرستان در شرق استان سمنان آغاز شد.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، محمد حسینی به رسانه‌ها اظهار کرد: برداشت زیره سبز از اواخر خردادماه در دیم‌زارهای کالپوش آغاز شد و تا دهه نخست تیرماه ادامه دارد.

وی میانگین عملکرد این محصول را ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و افزود: امسال برداشت ۵۰ تن زیره سبز از مزارع شهرستان میامی برآورد شده است.

تنوع‌بخشی به تولید محصولات باغبانی با محوریت توسعه گیاهان کم‌آب‌بر با هدف کاهش مصرف آب و بهره‌وری اقتصادی، ارتقای بستر مکانیزاسیون به ویژه در مرحله برداشت این گیاه دارویی با هدف کاهش هزینه‌های تولید در قالب کشت‌های قراردادی به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در زمینه توسعه کشت گیاهان دارویی این شهرستان محسوب می‌شود.

نظرات