رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش البرز گفت: جشنواره تخم مرغ در مدارس این استان با رویکرد ترویج تغذیه سالم برگزار شد.
وبگاه آب و غذا به نقل از ایرنا ، رضا طارمی با اشاره به اینکه چند سالی است که روز جهانی تخممرغ در مدارس مورد توجه ویژه قرار گرفته است، افزود: در مدرسه به دانشآموزان آموزش داده می شود تا تخممرغ را در سفره غذایی خود قرار دهند و در هر روز یک تخممرغ را به هر صورت آب پز و یا سرخ شده میل کنند.
تخم مرغ می تواند به بهبود عملکرد مغز، حمایت از قدرت بدنی و به رشد کودک کمک کند؛ همچنین تخممرغ به لحاظ منبع غذایی یک غذای کامل محسوب میشود که دارای پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری و برای رشد جسمی و مغزی کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.
تخم مرغ و شیر از معدود غذاهای شناخته شده در طبیعت هستند که میتوانند نیازهای بدن را به طور متعادل تامین کنند.
متأسفانه فرهنگ غذایی ایران به سمتی حرکت کرده که برخلاف کشورهای اروپایی و آسیای شرقی مصرف از تخممرغ کمتر است؛ از این رو باید برای ترویج و فرهنگسازی مصرف این ماده غذایی تلاش کرد.
طارمی با بیان اینکه وجود پروتِئین نقش حیاتی و مهمی در بدن انسان دارد و تخم مرغ از جمله موادغذایی پروتئیندار شناخته میشود، اضافه کرد: در تخم مرغ انواع مواد مغذی و چربیهای مفید وجود دارد که به اعتقاد کارشناسان بر اساس تحقیقات متعدد انجام شده با خوردن تخم مرغ، بدن دیگر تمایلی به مصرف سایر مواد مغذی نداشته و از پر خوری جلوگیری میکند.
مراقبان سلامت مدارس البرز با برگزاری جشنواره تخم مرغ بویژه در مدارس ابتدایی به بیان نکات آموزشی در زمینه تغذیه سالم و نقش آن در سلامت فرد و تاثیر آن در یادگیری بهتر درس ها در بین دانش آموزان نیز پرداختند.