آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

بیش از هشت هزار تن زردآلو در سیستان و بلوچستان برداشت شد

بیش از هشت هزار تن زردآلو در سیستان و بلوچستان برداشت شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال هشت هزار و ۶۰۰ تن زردآلو از سطح ۸۵۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، اردشیر شهرکی افزود: یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی عمده شهرستان‌های تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.

بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.

سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست