آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید 125 هزار تن نارنگی در ساری

تولید 125 هزار تن نارنگی در ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال 125 هزار تن نارنگی در این شهرستان تولید شود.

سید اسماعیل علوی با اشاره به آغاز برداشت نارنگی از اول مهرماه هر سال در شهرستان ساری، گفت: این شهرستان دارای 20 هزار هکتار باغ مرکبات است که پنج هزار هکتار آن به نارنگی اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه پس از برداشت مرکبات توجه به رشد و توانایی جذب ریشه، مدیریت تغذیه صحیح و توجه به نوع و میزان کود حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: تغذیه و کوددهی صحیح و اصولی پس از برداشت مرکبات، از ریزش و یا ضعیف بودن جوانه‌های گل سال بعد و رشد ضعیف درخت جلوگیری می‌کند.

علوی با اعلام اینکه برداشت میوه مرکبات به‌صورت کال و ترش از لحاظ بهداشتی و تجاری مطابق با استانداردهای روز جهان نیست، گفت: با برداشت به موقع میوه به طور حتم علاوه‌بر کاهش ضایعات، صادرات میوه‌های با کیفیت راحت تر انجام می‌شود.

 امسال 125 هزار و 150 تن میوه نارنگی در باغ‌های این شهرستان تولید شود. /ایانا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست