آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید بیش از ۹۰ هزار تن میوه در همدان

تولید بیش از ۹۰ هزار تن میوه در همدان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: شهرستان همدان با دارا بودن هشت هزار و ۵۷۳ هکتار باغ، سالانه ۹۰ هزار و ۶۰۶ تن انواع محصولات میوه ای برداشت می کند.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، حجت الله شهبازی افزود: انگور آبی با سطح زیرکشت ۲ هزار و ۷۵۳ هکتار و ۵۱ هزار و ۲۰۶ تن تولید و سیب با ۸۹۸ هکتار و برداشت ۱۳ هزار و ۶۵۰ تن و گردو با ۲ هزار و ۴۶۷ هکتار و هشت هزار و ۴۷۰ تن به ترتیب در رده بیشترین محصولات باغی شهرستان همدان هستند.

زردآلو با ۶۳۹ هکتار و چهار هزار و ۹۳۴ تن، آلبالو با ۳۵۶ هکتار و ۲ هزار و ۱۷۲ تن برداشت، گیلاس با ۳۱۳ هکتار و ۲ هزار و ۴۱۰ تن و آلو با ۱۹۵ هکتار و برداشت ۲ هزار و ۲۷۵ تن در رده های بعدی هستند.

هلو با ۱۵۹ هکتار و ۲ هزار و ۱۶۱ تن برداشت ، گلابی با ۱۷۵ هکتار و یک هزار و ۵۷۵ تن برداشت، شلیل با ۳۸ هکتار و ۳۶۵ تن و به با ۳۱ هکتار و ۳۰۸ تن برداشت در رده های بعدی قرار دارند.

همچنین بادام در شهرستان همدان با ۵۸۶ هکتار و ۸۳۸ تن برداشت می شود.

همدان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است، که این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

 

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست