آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

رفع مشکلات عشایر تهران نیازمند کمک همه مدیران استانی است

رفع مشکلات عشایر تهران نیازمند کمک همه مدیران استانی است

آب و غذا

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با تاکید بر نقش عشایر در تولید محصولات پروتئینی گفت: عشایر تهران با مشکلاتی مواجه هستند که همه مدیران باید کمک کنند تا این مشکلات برطرف شود.

محمد علی‌مهری گفت: جامعه عشایری استان تهران بسیار فعال و مولد هستند و سالانه بیش از ۶۰ هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

عشایر استان تهران حدود ۳۰ درصد نیازهای گوشت قرمز این استان را تولید می کنند و به نوعی می توان گفت فعالیت عشایری در این استان بسیار مهم است و ضرورت دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه رویکرد دولت سیزدهم توجه و حمایت از زندگی و تولید جامعه عشایری است گفت: در برخی شهرستان ها عشایر در زمینه واگذاری زمین برای توسعه واحدهای دامپروری و همچنین انبار علوفه و سایر موارد با مشکلاتی مواجه هستند که تمامی فرمانداران و همچنین مدیران دستگاه های وابسته از جمله جهاد کشاورزی، محیط زیست، منابع طبیعی و راه و شهرسازی باید در مسیر رفع مشکلات جامعه عشایری اقدامی جدی داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری سیزدهمین جلسه شورای عشایری استان تهران نیز گفت: در این جلسه به بررسی برخی مشکلات عشایر رسیدگی و دستوراتی در خصوص اجرایی شدن برخی مصوبات جلسه گذشته صادر شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران خاطرنشان کرد: هر چقدر از این جامعه حمایت شود در میزان تولیدات عشایر تاثیر گذار است و به نوعی می توان گفت حمایت از جامعه عشایری یعنی حمایت از تولید و افزایش محصولات پروتئینی، اگر چه در سال های اخیر حمایت های خوبی از این جامعه صورت گرفته اما عشایر با مشکلاتی مواجه هستند که همه مدیران باید کمک کنند تا این مشکلات برطرف شود./ایرنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست