مدیر جهاد کشاورزی صالحآباد با بیان اینکه برای رونق بخشی بخش کشاورزی این شهرستان نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتر البته با سود کم هستیم، افزود: ۳ سال پیاپی خشکسالی موجب شده بسیاری از کشاورزان و دامداران با مشکلات مالی مواجه باشند.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایسنا ، علیرضا آرمین گفت: گرچه طی سالهای گذشته با کمبود بارش مواجه بودیم، اما امسال میزان بارندگی بسیار خوب و بالغبر ۱۸۸ میلیمتر بوده است.
وی با بیان اینکه بارندگیها موجب زنده شدن مزارع از دست رفته شد، اظهار کرد: امسال بالغ بر ۱۰ هزار هکتار از مزارع دیمی که به دلیل خشکسالی کشتی در آنها صورت نمیگرفت زیر کشت رفت.
مدیر جهاد کشاورزی صالحآباد همچنین از رونق گرفتن کشتهای مختلف در این شهرستان مانند تخم شربتی، آنغوزه و زیر سبز خبر داد و افزود: گلخانهای به مساحت ۱۰ هکتار برای کشت آنغوزه در شهرستان آماده شده است.
وی با اعلام اینکه امسال بیش از ۹۰ درصد کشت بهاره شهرستان به روش تیپ انجام شده است، بیان کرد: این دستاورد و گام بسیار بزرگی در مصرف و صرفهجویی و بهینهسازی مصرف آب در شهرستان بود.
آرمین با اشاره به اینکه بارندگیهای امسال برکات بسیاری برای کشاورزان این شهرستان به همراه داشت، از رعایت الگوی کشت در صالحآباد خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵ میز تخصصی داریم که کشاورزان در آنها فعال هستند.
وی بیان اینکه تاکنون یافتههای بسیار خوبی با همکاری کارشناسان مرکز تحقیقات به دست آمده است، گفت: امیدواریم امسال با بارندگی که داشتهایم روز به روز شاهد توسعه کشاورزی و دامداری منطقه باشیم.
شهرستان صالحآباد با ۵۵ هزار نفر جمعیت و ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای ترکمنستان و افغانستان در ۲۵۱ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.
۱۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن شهرهای صالحآباد و جنتآباد هستند و بقیه نیز با کشاورزی دیم در ۹۱ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار زندگی میکنند.