رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با استقبال بخش خصوصی تعداد واحدهای مرغداری این استان به ۴۰۰ واحد ۲۰ هزار قطعهای رسید.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، سید محمدرضا سیدحسینی میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان را امسال ۲۱ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۸۱۹ قطعه اعلام کرد و افزود: این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد افزایش دارد.
با این میزان جوجه ریزی بیش از ۳۶ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.
بمنظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزار قطعهای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخم گذار ۲۰ هزار قطعهای با سرمایهگذاری بیش ۲۶ هزار میلیارد ریال بخش خصوصی در حال ساخت است.
با توجه به ساخت واحدهای جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی تا پایان امسال ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان در تولید گوشت مرغ به رشد قابل توجهی برسد.