آب و غذا

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی در سال گذشته از بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه خبر داد.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، یاسر شریفی گفت: انواع میوه، صیفی و سبزیجات، خشکبار و خرما از طریق بندر خرمشهر و مرز زمینی شلمچه به کشورهای حاشیه خلیج فارس،عراق و روسیه صادر شد.

محصولات پیش از صادرات، به‌طور کامل توسط کارشناس قرنطینه مورد بررسی قرار گرفتند و پس از تایید سلامت محصول، گواهی بهداشت نباتی صادر شد.

۸۰۰ گواهی بهداشت نباتی برای محصولات صادراتی صادر شد.

نظارت بهداشت محصولات کشاورزی در مبدا، تاکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفیت محصولات در فرآیند صادرات است که نقشی اساسی در حفظ اعتبار تجاری ایران در بازارهای بین‌المللی ایفا می‌کند.

میزان صادرات محصولات کشاورزی در سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته حدود ۲۵ درصد افزایش داشت.

آموزش یکهزار و ۵۰۰ نفر روز در دوره های مهارتی

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر با بیان اینکه در سال گذشته، ۱۷ دوره آموزشی و مهارتی در زمینه‌های مختلف کشاورزی برگزار شد، گفت: این دوره‌ها با هدف توانمندسازی زنان روستایی، جوانان، و بهره‌برداران کشاورزی در مناطق مختلف شهرستان خرمشهر اجرا شدند.

حدود یکهزار و ۵۰۰ نفر روز از این دوره‌ها پرورش قارچ، زراعت چوب، و پرورش کمپوست بهره‌مند شدند.

برگزاری این دوره‌ها در راستای ارتقای توانمندی‌های اقتصادی و کشاورزی جامعه محلی برگزار شده و فرصتی برای بهبود درآمد و معیشت خانواده‌ها فراهم می‌آورد.

در پایان این دوره‌ها، به شرکت‌کنندگان گواهینامه‌ به منظور تایید مهارت‌های کسب‌ شده اعطا شد.

نظرات