رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: اراک شهری تکهستهای است و باید بازارچههای مختلف در تمام مناطق این شهر ایجاد شود.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایمنا ، محمد پورشمس صبح امروز _دوشنبه پنجم آذر_ در آئین معارفه رئیس جدید پلیس راهور شهرستان اراک اظهار کرد: تا رسیدن به نقطه مطلوب هوشمندسازی حوزه ترافیک فاصلهی بسیاری داریم.
با همافزایی و همکاری بین مجموعههای شهرداری، پلیس و سایر سازمانها مشکلات ترافیکی شهر رفع خواهد شد.
اراک شهری تکهستهای است و باید بازارچههای مختلف در تمام مناطق این شهر ایجاد شود.
روزانه نیروهای راهور به صورت مستقیم در شرایط هوایی ناسالم در سطح شهر حضور دارند و در این راستا با آسیبهای جدی مواجه میشوند که امید است اقدامات ویژهای برای رفع مشکل آلودگی شهر اراک صورت گیرد.
ورود کامیونها به شهر اراک منجر به آلودگی و ترافیک در کنارگذرها میشود و از سویی، باید روی بحث تک هستهای بودن شهر اراک کار شود.
وی با بیان اینکه در شهر اراک کمربندی و کنار گذر استاندارد نداریم عنوان کرد: شایستگی مردم اراک با این تعداد صنایع و منابع عمومی بیش از این است و امید میرود با حضور استاندار جدید در اسرع وقت مشکلات کمربندی اراک رفع شود.
شمار کشتهشدگان حوادث رانندگی در این استان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه قبل، ۱۲ درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه این آمار در شهرستان اراک هم با کاهش ۱۰ درصدی همراه است گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۷ نفر در حوادث رانندگی درون شهری اراک جان خود را از دست دادهاند و بیش از دو هزار و ۴۰۰ نفر مجروح شدهاند.
شمار کشتهشدگان حوادث رانندگی شهرستان اراک هم در این ماهها با کاهش ۶۹ درصدی همراه بود و در این مدت چهار نفر جان خود را از دست دادند.
پورشمس با اشاره به کاهش ۶۸ درصدی شمار کشتهشدگان تصادفات درون شهری در مهرماه و آبانماه امسال افزود: اهمیت مقوله ترافیک و تصادفات بر کسی پوشیده نیست و امروز آموزشهای ترافیکی از سنین خردسالی مورد توجه قرار دارد، البته اقدامات فرهنگی خوبی در راستای کاهش حوادث رانندگی در جامعه انجام شده که یکی از مهمترین آنها، اجرای طرح همیار پلیس است.
امسال ۳۵ درصد از متوفیان حوادث رانندگی درون شهری اراک مربوط به موتورسیکلتسواران و راکبین موتورسیکلت و ۵۴ درصد مربوط به عابران پیاده بوده است.
همه دستگاهها برای حل مسئله ترافیک باید پای کار باشند
علیرضا محمودی شهردار اراک نیز اضافه کرد: رفع مشکل ترافیک یک کار بین بخشی است و همه دستگاهها باید پای کار باشند.
وی با بیان اینکه در حوزه ترافیک باید با بهرهگیری از علم گام برداشت افزود: یکی از راهکارهای ساختاری که در دست اقدام است احیای مجدد سازمان ترافیک شهرداری است.
این سازمان با یک بدنه چابک، سریع و علمی به زودی آغاز به کار خواهد کرد.
محمودی با بیان اینکه با هوشمندسازی و اعمال محدودیتهای ترافیکی میتوان مشکل ترافیک را مرتفع کنیم گفت: در کمربندیهای اراک به خصوص کمربندی جنوبی به دلیل تردد خودروهای سنگین در زمستانها، ترافیک شدیدی ایجاد میشود.