مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: با توجه به فصل بهار و امکان بروز بیماریهای گوناگون و کوچ دامها به مراتع و مناطق بالادست و امکان اختلاط با حیات وحش، اجرای مایهکوبی در کوتاهترین زمان در اولویت این ادارهکل قرار دارد.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، حمزه آقاپورکاظمی اظهار کرد: پلاک کوبی بودن دام، داشتن برگه تردد و انجام واکسیناسیون از شرایط ورود دام به مراتع است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
نخستین رزمایش جهادی دامپزشکی امسال در روستاهای نشل، اندوار، آهنسر و تیران شیرکلای آمل برگزار شد و واکسیناسیون حدود ۴۵ هزار نوبت سر دام در روستاهای دورافتاده این شهرستان انجام شده است.
در راستای سیاستهای دولت برای ارائه خدمات فراگیر به دامداران، اردوی جهادی دامپزشکی در همه روستاها برگزار می شود.
مدیرکل دامپزشکی با اشاره به وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی در خصوص پیشگیری از بیماریهای دامی در استان گفت: سلامت دام و تأمین امنیت غذایی مردم، بهویژه در مناطق کمتربرخوردار، از مهمترین مأموریتهای سازمان دامپزشکی است.
وی با تأکید بر اینکه اولویت ارائه خدمات در مناطق دوردست و کمبرخوردار است، گفت: با توجه به فرارسیدن فصل بهار و امکان بروز بیماریهای گوناگون، همچنین با توجه به کوچ دامها به مراتع و مناطق بالادست و امکان اختلاط با حیات وحش، اجرای واکسیناسیون در کوتاهترین زمان در اولویت این اداره کل قرار دارد.
از اینرو با تجمیع ظرفیتهای ستاد و شهرستانها و برگزاری اردوهای جهادی پیدرپی در نقاط مختلف استان، بهویژه در مناطق حساس، سعی خواهیم کرد بیشترین پوشش واکسیناسیون، سمپاشی و آموزش را جهت پیشگیری از بروز بیماریهای مختلف داشته باشیم.
طبق آمار رسمی سه هزار و ۸۰۰ خانوار عشایر بومی و یک هزار و ۶۰۰ خانوار عشایر غیر بومی با حدود ۲ میلیون ۴۰۰ هزار واحد دامی سبک و سنگین در استان مازندران زندگی میکنند.