استاندار همدان گفت: پخت نان کامل در نانواییهای استان از ماههای گذشته آغاز شده و عرضه آن تا پایان سال در ۲۵۰ نانوایی انجام خواهد شد.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، علیرضا قاسمیفرزاد در جلسه شورای آرد و نان استان همدان اظهارکرد: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماریهای بسیاری از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت میشود.
افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانواییهای سنتی تشویق مناسبی است که در دستورکار قرار گرفت.
نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبتهای لازم انجام شود.
دستگاههای نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.
سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود.
سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی باید با نصب دستگاه و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.