آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

پیش بینی برداشت ۴۷۵ کیلو زعفران در خمین

پیش بینی برداشت ۴۷۵ کیلو زعفران در خمین

آب و غذا

مدیر جهادکشاورزی شهرستان خمین گفت: میانگین تولید زعفران از هر هکتار ۵ کیلوگرم است که پیش بینی می شود امسال ۴۷۵ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید شود.

احمدرصا جعفری اظهار کرد: برداشت زعفران از ۱۱۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان خمین آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کشت این محصول در هر هکتار سه فرصت شغلی ایجاد کرده، تصریح کرد: در مجموع ۲۰۰ بهره‌بردار و کارآفرین خمین به کاشت زعفران در این شهرستان اشتغال دارند.

جایگاه شهرستان خمین در تولید زعفران جایگاه نخست در استان مرکزی است و با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول به شمار می رود، همچنین این محصول در این شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است./ایسنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست