سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری رتبه اول کشوری دریافت اعتبارات مصوب تملک دارایی را از آن خود کرد
به گزارش آب و غذا به نقل از خبرآنلاین ، حسن قاسمی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی در جریان برگزاری گردهمایی معاونین برنامه ریزی و امور اقتصادی استان های سراسر کشور گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۲ بالاترین سهم بری را در بین تمامی سازمان های جهادکشاورزی از اعتبارات استانی داشته است
در حالیکه در بسیاری از استانها سهم بری بخش کشاورزی از اعتبارات مصوب استان حدود ده درصد بوده است اما در استان چهارمحال و بختیاری مقدار ۱۹/۴درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به بخش کشاورزی اختصاص یافته است.
حسین برزگر رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت:سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اختلاف زیاد استان اول بین تمام استان ها در نسبت اعتبارات مصوب تملک دارایی ابلاغی به کل اعتبارات مصوب استان در سال ۱۴۰۲ شد.
مجموع اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای در سال ۱۴۰۲مبلغ ۲۶۲۹۳۱۶ میلیون ریال که در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۲۱۲۸۵۷ میلیون ریال بوده است که در دو سال اخیر نسبت به سالهای گذشته بیش از حدود ۶۳ درصد رشد داشت و باعث ایجاد تحول در زیرساخت های بخش کشاورزی استان گردید.
حسین بهرامی معاون برنامه ریزی وامور اقتتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان، بیان کرد: دراستان چهارمحال و بختیاری، توسعه کشاورزی مولفه اصلی در جهش تولید و نیل به امنیت غذایی می باشد توسعه فعالیت های بخش کشاورزی در زمینه های دام، طیور، آبزیان، زراعت، باغبانی، صنایع تبدیلی، نقش اصلی و اساسی در جهش تولید استان دارد.
رویکرد سازمان جهاد کشاورزی منطبق با اسناد بالادستی، سند آمایش سرزمینی و ملاحظات مدنظر در تدوین سند توسعه برنامه هفتم بخش کشاورزی به نحوی است که در غرب استان با وجود منابع آبی حرکت به سمت تامین آب و توسعه باغات در اراضی شیبدار و در شرق استان با محدودیت منابع آبی حرکت به سمت توسعه گلخانه ها و کشت های متراکم، ایجاد زیر ساخت مجتمع های کشاورزی و ایجاد سامانه نوین آبیاری و مرمت و بازسازی قنوات می باشد.
از این میزان اعتبارات، ۶۴ درصد در حوزه آب و خاک شامل جاده های دسترسی مزارع ۲۲پروژه، مرمت و لایروبی قنوات در قالب ۱۵۴رشته، تامین آب جهت توسعه باغات در اراضی شیب دار در قالب ۲۲ پروژه برای ۴۵۰۰هکتار، ایجاد سامانه نوین آبیاری ۱۳۲۰هکتار، مرمت و بازسازی کانالهای انتقال آب ۶۳ پروژه، احداث استخر های ذخیره اب به تعداد ۶ پروژه جمعآ به تعداد ۲۶۷ پروژه درحال اجرا می باشد. و مابقی اعتبار در بخش های زراعت و ترویج، اصلاح و نوسازی باغات و سند دار کردن و کاداستر اراضی و تکمیل زیر زیر ساخت مجتمع دام و پروژه مربوطه هزینه گردید.