مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد از صادرات گل کلم این شهرستان به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد.
به گزارش آب و غذا به نقل از ایانا ، گل کلم در بازه زمانی اواسط مرداد ماه تا اوایل مهرماه در شهرستان به روش نشایی کشت شده است و به روش نواری برای مدیریت بهینه منابع آب نیز آبیاری میشوند.
به گفته این مقام مسئول؛ عملیات برداشت گل کلم در شهرستان فیروزآباد از اواسط آبان ماه آغاز شده است و تا اواسط آذرماه ادامه دارد.
کوهکن با اشاره به اینکه محصول تولید شده شامل ارقام آریزونا،SG ، آمیدالا و اویندولی است، افزود: پیشبینی میشود حدود هفت هزار و 200 تن محصول از سطح 120 هکتار مزارع گل کلم فیروزآباد برداشت شود.
محصول تولید شده علاوه بر صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، نیاز بازارهای داخلی کشور را نیز تامین می کند.

