آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

۳۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به‌هدر می‌رود

۳۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به‌هدر می‌رود

آب و غذا

رییس سازمان بهره‌وری کشور با تاکید بر ضرورت افزایش بهره‌وری در همه بخش‌ها گفت: سالانه حدود ۳۰ درصد محصولات کشاورزی در زنجیره تولید تا مصرف به هدر می‌رود.

میرسامان پیشوایی در شورای اداری گلستان اظهار کرد: یکی از پیامدهای مهم هدررفتن این مقدار محصول کشاورزی، تلف‌شدن ۹میلیارد متر مکعب آب در فرایند تولید محصولات کشاورزی است.

یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری در کشور، استفاده از تدبیر و نوآوری در بخش‌های گوناگون است که برای رسیدن به این هدف باید از توان دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کرد.

رییس سازمان بهره‌وری کشور تامین امنیت را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از راه‌های تحقق این اولویت مهم، تاکید بر بهره‌وری در بخش کشاورزی است.

اکنون ۱۲۵ میلیون تن محصول کشاورزی در کشور تولید می‌شود که این رقم با توجه به نیاز جامعه باید به ۱۸۰ میلیون تن برسد.

یکی از راه‌های افزایش تولید کشاورزی، افزایش سطح کشت که قابلیت اجرا ندارد اما یک راه دیگر آن ارتقای بهره‌وری است.

به عنوان مثال، میانگین تولید گندم در کشور ۴.۲ میلیون تن است اما رکورد تولید این محصول ۱۴ تن در هکتار است که باید تلاش کرد رقم میانگین کشوری را با استفاده از ظرفیت بهره‌وری افزایش داد./ایرنا

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست