آب و غذا

تولید نهال‌های زودرس از طریق کشت بافت

تولید نهال‌های زودرس از طریق کشت بافت

فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به تولید نهال‌های باکیفیت و زودرس با بهره‌گیری از کشت بافت شدند.

به گزارش آب و غذا به نقل از مهر ، سید مجتبی حسینی تولید نهال برای مصارف باغبانی و زیست‌فناوری را از زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت نام برد و اظهار کرد: ما با بهره‌گیری از دانش و تخصص خود، موفق شدیم فرآیند تولید نهال را که پیش از این حدود دو سال طول می‌کشید، به ۶ ماه کاهش دهیم. عمده محصولات ما به مناطق روستایی و دورافتاده ارسال می‌شود، چرا که امروزه تمایل به ایجاد باغات بیشتر در این مناطق وجود دارد.

وی با اشاره به عرضه نهال‌های تولیدی این شرکت در استان‌های کردستان، لرستان، خراسان شمالی، آذربایجان غربی و شرقی، گلستان، اصفهان، قم، البرز و تهران، خاطر نشان کرد: در حال حاضر، میزان تسهیلات و حمایت‌های مالی ارائه شده از سوی معاونت علمی به شرکت‌های دانش‌بنیان کافی به نظر نمی‌رسد و پیشنهاد می‌شود که با توجه به نیازها و شرایط فعلی، سقف این تسهیلات افزایش یابد تا شرکت‌ها بتوانند با خیالی آسوده‌تر به فعالیت خود ادامه دهند.

نظرات