آب و غذا

- پایگاه خبری آب و غذا -

تولید ۲.۸ میلیون تن پیاز در سال زارعی جاری

تولید ۲.۸ میلیون تن پیاز در سال زارعی جاری

مدیرکل دفتر محصولات علوفه‌ای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پیاز مورد نیاز کشور تامین است، گفت: بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن پیاز در سال زارعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ در کشور تولید شده است.

به گزارش آب و غذا به نقل از ایرنا ، «حسین اصغری» درباره وضعیت تولید پیاز در کشور، افزود: طبق آمارهای موجود برای سال زراعی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳، بیش از ۲ میلیون و ۸۸۲ هزار تن پیاز در سطح ۵۵ هزار و ۴۵۵ هکتار از اراضی کشت شد.

محصول پیاز در چهار فصل به شکل زمستانه، بهاره، تابستانه و پاییزه تولید می شود و کمبودی در تولید و تامین این محصول وجود ندارد.

میزان تولید زمستانه پیاز در سال زراعی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ نزدیک‌به ۶۴۴ هزار و ۳۰۰ تن در سطح زیرکشت ۱۳ هزار و ۴۵۰ تن است.

میزان تولید بهاره ۵۷۱ هزار و ۲۲۰ تن در سطح زیرکشت ۱۲ هزارو ۲۰۰ هکتار، میزان تولید تابستانه ۶۷۱ هزارو ۵۳۵ تن در سطح زیرکشت ۱۱ هزار و ۷۹۵ هکتار و میزان تولید پاییزه این محصول ۹۹۵ هزار و ۲۸۵ تن در سطح زیرکشت ۱۸ هزار و ۱۰ هکتار بوده است.

محصول پیاز در ۳۰ استان کشور تولید می شود و با توجه به مواجهه استان‌های جنوبی کشور با بارندگی های شدید، همین امر موجب تاخیر در برداشت این محصول شده است.

0 نظر برای این مطلب ارسال شده است

نظرات

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامیست