مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی از تولید 17 درصد کشمش کشور در استان همدان خبرداد حجتالله شهبازی بیان کرد: بهطور متوسط از هر چهار کیلوگرم انگور، یک کیلو کشمش به دست میآید. ادامه مطلب ...

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی از تولید 17 درصد کشمش کشور در استان همدان خبرداد حجتالله شهبازی بیان کرد: بهطور متوسط از هر چهار کیلوگرم انگور، یک کیلو کشمش به دست میآید. ادامه مطلب ...
شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو شربتهای خانگی و نوشیدنیهای تابستانی برای رفع عطش است که میتوانید به راحتی آن را به روشهای مختلف در خانه و با مواد سادهای درست کنید به گزارش به نقل از ایلنا ، آیا تا به حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک نوشیدنی تابستانی چشیدهاید؟ غوره جزو میوههای تابستانی است که خوشههای رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی استفاده میشود. ادامه مطلب ...
با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار غوره حسابی داغ میشود اما غوره عمر کوتاهی دارد و خیلی زود باید از آن استفاده کرد. ادامه مطلب ...
یک متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب ناشی از پُرشدگی مواد اضافه در کبد است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین میرود، این بیماری به وجود میآید به گزارش به نقل از ایسنا ، نعمتاله مرادی متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شدهاند در صورتی که میزان درگیری کبد آنها در حد ضعیفی باشد و همچنین اگر میزان آنزیمهای کبدی هنوز در حد نرمال باشد میتوانند از روشهای تغذیهای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهرهمند شوند. ادامه مطلب ...
آبغوره، عصاره ترش و غلیظ انگور نارس، چاشنی محبوب و پرخاصیتی است که در آشپزی ایرانی کاربرد فراوانی دارد به گزارش به نقل از اُکالا ، شواهد علمی مبنی بر این که افراد دیابتی باید آبغوره بخورند وجود ندارد. ادامه مطلب ...
بیشتر مردم هنگام پوست کندن گردو متوجه سیاهی دستشان نمیشود و وقتی که دستشان سیاه شد به دنبال روشی برای پاک کردن لکه گردو میگردند به گزارش به نقل از همشهری آنلاین ، پوست گردوی تازه هنگام تماس با دست، سبب سیاه شدن دست ها می شود به طوری که این لکه های سیاه با شستن دستها با مایع دستشویی از بین نمی رود. ادامه مطلب ...
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست به گزارش به نقل از خبرآنلاین ، دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی میگوید: آب غوره سرشار از ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی عالی است و سرکه هم بسته به منبع اولیه مورد استفاده میتواند ترکیباتی از آن میوه را داشته باشد، البته سرکههایی که از الکل تقطیر شده بدست می آیند این ویژگی را ندارند. ادامه مطلب ...
به گفته یک متخصص فیزیولوژی، شاید یکی از دلایلی که مغز از دیدگاه اطبای سنتی سرد و تر است، این باشد که ظرفیت تحمل و پذیرش اطلاعات زیاد، تجزیه، تحلیل، پاسخدهی و طبقهبندی آنها را داشتهباشد چون اگر مغز مزاج گرمی داشت، نمیتوانست، این حجم بالا از اطلاعات و یافتهها را در یک زمان تاب بیاورد و اصطلاحا زود داغ میکرد! به گزارش به نقل از خبرآنلاین ، در گذشته مغز را دماغ مینامیدند و منظور از احوالپرسی معروف و قدیمی «دماغت چاق است؟» نیز از همینجا منشأ گرفته و برای خبر گرفتن از اوضاع روحی و روانی مخاطب گفته میشود. ادامه مطلب ...